Dacă dintotdeauna ai visat la o viaţă frumoasă în care să te bucuri şi să profiţi de fiecare clipă, o viaţă în care să trăieşti şi să te simţi împlinit acum este momentul să iei cea mai importanta decizie, aceea de a te muta în Westfield.

Începând cu 2014, Westfield  revoluţionează piaţa rezidentiala din Arad punând la dispoziţia rezidenţilor toate facilităţile specifice unei unei vieţi liniștite, relaxante si exclusiviste, oferite prin prisma centrului de recreere si relaxare construit chiar în incinta cartierului (Clubhouse).

În Westfield te simți în propria casă ca într-o permanentă vacanță având acces gratuit la facilități și servicii premium  personalizate: terenuri de tenis și fotbal, centru spa, sală de cinema, restaurant și cafenea, sală de fitness, toate destinate rezidenților Westfield. Sunt facilităţi și avantaje unice pe care nu ai putea să le găsești în nici un alt cartier rezidențial din Arad și pe care dezvoltatorul le oferă cu scopul de a crea un cartier cu adevărat occidental.

Un cartier nou în plină dezvoltare!

În prezent, Westfield este un cartier în plină dezvoltare, cu peste 50 de case construite şi finisate, iar primii locuitori s-au mutat deja beneficiind de utilităţi moderne, străzi pavate, trotuare şi spaţii verzi generoase.
Convinge-te şi tu că ceea ce îţi oferim este cu adevărat diferit. Vizitează-ne chiar azi şi vei înţelege de ce Westfield este locul pe care tu şi familia ta l-aţi visat.