Ce îngrijorări îți apar în minte când iei în calcul construirea unei case pentru familia ta? Cele mai importante sunt cele legate de găsirea unei parcele de teren potrivite, într-o zonă bună. Odată găsit terenul, te afli în situația în care trebuie să găsești un arhitect care să te ajute să schițezi ideile despre cum vrei să arate casa. Urmează contractarea unui constructor. Acesta ar trebui să fie de încredere, să lucreze bine și să respecte termenele stabilite.

Dacă ți-am spune că nu trebuie să îți mai faci probleme din cauza asta? Uite care sunt toate avantajele pe care le ai atunci când cumperi o Parcelă în Westfield:

1. Cel mai bun preț. Westfield este dezvoltatorul care oferă în acest moment cel mai bun preț / mp din zonă. Ai toate utilitățile conectate la rețea și poți beneficia de unele reduceri despre care poți discuta cu colegii noștri din departamentul Sales.

2. Soluții financiare. Ne-am interesat pentru tine despre posibilitățile de finanțare bancară pentru proiecte de construcții. Vei avea la dispoziție documentarea noastră pentru a decide care oportunitate ți se potrivește.

3. Predictibilitate. Îți indicăm pașii pe care îi ai de parcurs, de la achiziționarea terenului și până la momentul în care te vei muta în casa la care ai visat întotdeauna. Vei avea efectiv un document care să te ajute să te organizezi.

4. Cadou. Îți place un anumit model de casă din Westfield? Atunci îți punem la dispoziție proiectul construcției, dacă îți dorești acest lucru. Îl poți modifica împreună cu arhitectul și vei face demersuri pentru autorizare.

5. Recomandări. Vei primi o listă cu birouri de arhitectură și firme de construcție recomandate de Westfield. Sunt firme cu care noi am colaborat sau colaborăm bine și pe care le poți aborda atunci când te hotărăști să construiești.

Alte argumente pentru a alege Westfield:

  • Vei locui în zona cu cel mai curat aer din municipiu
  • Beneficiezi de toate facilitățile extraordinare din cartier
  • Te integrezi în cea mai frumoasă și mai unită comunitate din Arad

Ce alte avantaje ai atunci când construiești în regie proprie?

  • Construiești casa visurilor tale, exact așa cum ți-o dorești
  • Îți stabilești singur ritmul în care se desfășoară lucrările
  • Poți alege între ofertele mai multor furnizori de materiale
  • Îți dozezi cheltuielile în funcție de propriile nevoi în timpul construirii

Cu siguranță ai deja suficiente argumente pentru a face pasul care să te aducă mai aproape de casa visurilor tale. Trebuie să știi că nu vei fi singur. Suntem aici pentru tine, cu o expertiză în domeniu de 12 ani. Verifică pe website disponibilitatea parcelelor și contactează-ne pentru o discuție cu colegii noștri din departamentul Sales!