Cum cumpăr

Westfield Arad oferă în acest moment cea mai diversificată ofertă imobiliară din vestul României și în același timp flexibilitate în oferte și metode de plată. Află care soluție financiară ți se potrivește!

Eșalonare cash

Parcele – avans de 20%. Diferența va fi acoperită etapizat. Locuințe – avans minim de 5% din întreaga valoare, achitat la semnarea promisiunii de rezervare.

Credit ipotecar

Avansul este de 15% până la predarea casei (minim 5% la semnarea promisiunii, restul de 10% etapizat, până la predare). Diferența va fi achitată la finalizarea construcției, prin credit.

Tranșe la dezvoltator

Metoda este disponibilă și pentru achitarea parcelelor. Pentru case avansul minim este de 40% și se poate achita în etape, până la predarea casei. Diferența va fi acoperită în maxim 7 ani, cu plată lunară.

Îți suntem alături în procesul de cumpărare a locuinței preferate

De la oferirea informațiilor referitoare la cartier și produsele Westfield, și până la îndrumare în relația cu banca, suntem aici să te ajutăm. Îți oferim suportul necesar pentru a traversa această etapă mai ușor decât ai crede. Cere-ne ajutorul!

Primul contact

În momentul în care ne contactezi pentru a afla detalii despre produsele și ofertele din Westfield, îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Folosim orice canal pe care îl preferi: la telefon, pe email, în mesaje private pe rețelele de socializare sau și mai bine – direct, la birourile noastre din cartier.

Alegerea parcelei / locuinței

Dacă ai nevoie, te vom ajuta să găsești parcela / casa / vila sau apartamentul care se potrivește cu planurile tale. Vei putea să intri în casele aflate în construcție, pentru a vizualiza spațiile și îți vom prezenta toate modelele din cartier. În felul acesta, la final vei avea siguranța că faci cea mai bună alegere.

Rezervarea

Este momentul în care visurile încep să prindă contur. Ai ales parcela de teren și modelul de casă / vilă pe care ți-l dorești pentru familia ta. Acum e timpul să oficializăm toate discuțiile pe care le-am avut și să le dăm o formă legală. Vei achita avansul în conformitate cu metoda de plată pe care ai ales-o, iar noi facem rezervarea.

Încep lucrările

La scurt timp de la plata avansului, demarăm lucrările de construcție. În acest moment vei avea și un termen pentru finalizarea lor. Ca să înțelegi și să prevezi toate etapele care se desfășoară în această perioadă, am redactat pentru tine un “Ghid al rezidentului Westfield”. Îl vei primi și vei ști în orice moment ce se întâmplă cu casa ta.

Predarea locuinței

Odată cu finalizarea construcției conform stadiului prevăzut în contract, vei fi contactat pentru a participa la recepție. Este momentul în care va fi semnat procesul verbal de predare – primire, vei primi cheile și vei intra în posesia locuinței. Este timpul să trăiești așa cum ți-ai dorit, în casa visurilor tale!

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află noutățile și ofertele din cartier!

Parcele de teren în cartierul Westfield