fbpx

Cum cumpăr

Westfield Arad oferă în acest moment cea mai diversificată ofertă imobiliară din vestul României și în același timp flexibilitate în oferte și metode de plată. Află care soluție financiară ți se potrivește!

Plată cash

Parcele – la plata cash integral se acordă un discount de 10% din prețul standard.

Credit ipotecar

Parcele – Avansul este de 40% la semnarea promisiunii de vânzare-cumpărare, diferența va fi achitată prin credit bancar.

Tranșe la dezvoltator

Parcele – avans minim de 20% la semnarea promisiunii de vânzare-cumpărare. Diferența va fi acoperită în tranșe egale, tip de 12 luni.

Îți suntem alături în procesul de cumpărare a parcelelor!

De la oferirea informațiilor referitoare la cartier și produsele Westfield, și până la îndrumare în relația cu banca, suntem aici să te ajutăm. Îți oferim suportul necesar pentru a traversa această etapă mai ușor decât ai crede. Cere-ne ajutorul!

Primul contact

În momentul în care ne contactezi pentru a afla detalii despre produsele și ofertele din Westfield, îți punem la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Folosim orice canal pe care îl preferi: la telefon, pe email, în mesaje private pe rețelele de socializare sau și mai bine – direct, la birourile noastre din cartier.

Alegerea parcelei

Dacă ai nevoie, te vom ajuta să găsești parcela care se potrivește cu planurile tale. Vei putea să intri în casele aflate în construcție, pentru a vizualiza spațiile și îți vom prezenta toate modelele din cartier. În felul acesta, la final vei avea siguranța că faci cea mai bună alegere.

Rezervarea

Este momentul în care visurile încep să prindă contur. Ai ales parcela de teren și modelul de casă / vilă pe care ți-l dorești pentru familia ta. Acum e timpul să oficializăm toate discuțiile pe care le-am avut și să le dăm o formă legală. Vei achita avansul în conformitate cu metoda de plată pe care ai ales-o, iar noi facem rezervarea.

Predarea parcelei

Iți predam documentele, planurile modelului de casa ales, opțional iți putem obține autorizația de construire (contracost) că tu să demarezi și să te ocupi doar de construcția în regie proprie a casei mult dorite.

Iți punem la dispoziție: arhitecți, designeri, constructori (recomandați și verificați de noi de 12 ani) și partenerii noștri pentru furnizarea de materiale de construcții și finisaje.

Hai în vizită!

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află noutățile și ofertele din cartier!

Parcele de teren în cartierul Westfield