fbpx

Facilități

Știm cât de important este să te poți relaxa după o zi de lucru, sau la final de săptămână. De aceea am adus totul mai aproape de tine: piscina, sala de fitness, grădinița, terenul de fotbal și evenimentele de divertisment. Descoperă toate facilitățile!

Sală de fitness

Sportul este o necesitate pentru un trup și o minte sănătoase. În Westfield nu ai nicio scuză să nu faci mișcare. Sala de sport din incinta Clubhouse este la o plimbare pe jos de tine. Fie că alegi exercițiile cardio pe banda de alergat sau pe bicicleta eliptică, ori vrei să îți dezvolți musculatura exersând cu greutăți, sala are toate dotările de care ai nevoie + antrenori care să te ajute să îți atingi obiectivele.

Piscină exterioară

Căldura excesivă a verii nu te mai deranjează deloc atunci când ai posibilitatea să te răcorești în piscina de pe terasa Clubhouse. Relaxează-te și distrează-te aici la final de săptămână sau (de ce nu?) în fiecare zi! Mai mult decât atât, aici e decorul perfect pentru o petrecere la piscină, indiferent de ce anume sărbătorești. Asta pentru că poți rezerva terasa și piscina doar pentru tine și invitații tăi, cu o programare.

Grădiniță privată

Rezidenții Westfield sunt în general familii tinere. Tocmai de aceea o grădiniță privată, cu personal specializat și de încredere, este una dintre facilitățile cele mai importante pentru confortul părinților. Încăperile mari și luminoase, dar și oportunitatea de a petrece mult timp afară, la aer curat și în propriul parc de joacă, sunt argumente suficiente. În plus, îți știi copilul mereu aproape de casă.

Market

Știm că îți place să fii practic/ă. O scurtă plimbare pe jos la marketul din cartier și poți să faci micile cumpărături de care ai nevoie. Vei descoperi legume și fructe de sezon, aduse pentru tine de la producători locali. Nu trebuie să mai scoți mașina din garaj, așa că te vei bucura să poți îmbina utilul cu plăcutul.

Teren de fotbal

Nu mai ezita: ia-ți echipamentul și vino la mișcare în aer liber! Fie că îi ajuți pe cei mici să exerseze lovituri la poartă sau participi la campionate de cartier împreună cu vecinii și prietenii, bucuria de a face mișcare afară e de neprețuit. Despre beneficiile pentru corp și psihic nici nu mai vorbim.

Locuri de joacă

Fiecare zonă a cartierului are un loc de joacă amenajat pentru copii de toate vârstele. Părinților le este ușor să iasă în aer liber cu cei mici, pentru a socializa și a le consuma energia debordantă. Spațiile sunt dotate cu leagăne, tobogane și alte echipamente dedicate copiilor.

Siguranță

Acasă înseamnă siguranță – un element extrem de important pentru oricare dintre noi. În Westfield s-au luat măsuri în această privință, prin instalarea unor camere de luat vederi la intrarea în cartier și pe fațada Clubhouse. Totodată, străzile sunt patrulate pe timp de noapte de angajații unei firme de pază contractate de comunitatea noastră.

Evenimente pentru rezidenți

Odată membru al comunității, vei avea ocazia să participi la numeroasele evenimente organizate pentru rezidenți de toate vârstele. Fie că este vorba despre evenimente pentru copii de Paște sau Crăciun, de Halloween ori de Ziua Copilului, de vizionări de film în aer liber sau de petrecerea de Fourth of July, ne place să ne bucurăm împreună!

Evenimente private

Ai un eveniment pe care vrei să îl împărtășești cu familia și prietenii? Ce-ai spune de o petrecere pe terasa Clubhouse, la piscină? Fie că alegi să te bucuri de compania celor dragi afară sau înăuntru, cu o rezervare vei avea la dispoziție spațiul perfect pentru o petrecere memorabilă.

În curând

Teren de tenis

Ne dorim să diversificăm tipurile de activitate fizică pe care le poți desfășura în cartier, aproape de casă. De aceea am inclus printre proiectele noastre viitoare amenajarea unui teren de tenis de câmp. Vei afla în curând când te vei putea bucura de această facilitate suplimentară.

În curând

Centru comercial

Pentru că avem o comunitate în continuă creștere, iar nouă ne place să sporim confortul rezidenților noștri, am prevăzut în cadrul Zonei III a cartierului, un Centru Comercial cu magazine și servicii. Dezvoltăm în felul acesta conceptul de „oraș în oraș” pe care îl implementăm în Westfield.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află noutățile și ofertele din cartier!

Parcele de teren în cartierul Westfield