Westfield este un cartier recunoscut la nivel național, ce se întinde pe 87 ha. Aici, fiecare parcelă individuală este atent gândită astfel încât să ofere familiei tale spațiul ideal pentru a va construi casa visurilor.

Cu fiecare zi care trece, Westfield devine mai mult decât un simplu cartier rezidențial. Este o viziune în care familii întregi cresc într-o comunitate înfloritoare, dotată cu facilități moderne și înconjurată de frumusețea naturală. Achiziționând acum un teren în Westfield, nu faci doar o investiție financiară, ci îți clădești fundația pentru viața ta și pentru viitorul familiei tale.

Într-o lume în continuă schimbare, investițiile inteligente sunt cheia pentru asigurarea unui viitor stabil și prosper. Și ce poate fi mai potrivit decât să investești într-un teren în Westfield - o oportunitate care promite să îți deschidă drumul către un viitor strălucit?

De ce Westfield?

“Westfield este mai mult decât un loc de locuit, este #acasā pentru familiile ce își doresc liniște, siguranțā, dar și o comunitate deosebitā. Este un concept american, în care fiecare familie își dezvoltă rădăcini solide, conectate la tot ceea ce înseamnă stil de viață la standardele aferente și cu beneficii greu de egalat în piață locală sau chiar în țară “ spune dezvoltatorul.

Alegând să cumperi un teren în Westfield, alegi un concept în plină expansiune. Fiecare parcelă de teren este proiectată pentru a îndeplini nevoile tale și ale familiei tale. Suprafețele variate, cuprinse între 367 mp și 1.270 mp, îți oferă libertatea de a alege spațiul perfect pentru casa visurilor tale. Ai posibilitatea de a te bucura de străzi largi, cu o lățime de 7 metri, pavaj elegant și peluze generoase în fața caselor.

Un avantaj semnificativ al cumpărării unui teren în Westfield este potențialul său de creștere. Odată cu dezvoltarea continuă a comunității, valorile proprietăților se vor aprecia semnificativ, oferindu-ți astfel o oportunitate reală de a obține un randament considerabil, pe termen lung. Prețurile parcelelor de teren, astăzi, încep de la 35.000 euro cu TVA 19% cu utilități complete și infrastructură incluse.

În plus, Westfield este gândit să ofere un mod de viață la standard înalte, prin facilitățile sale moderne, precum piscină în aer liber, sala de evenimente, terasă, grădina de vară, sala de fitness și parcurile pentru copii și chiar o grădiniță privată. Toate acestea te asigură că vei avea mereu o varietate de opțiuni pentru a te bucură de timpul liber și pentru a-ți crea amintiri prețioase alături de familie și vecini.

Nu lăsa ca oportunitatea de a investi în viitorul tău să treacă pe lângă tine. Acum este momentul să cumperi un teren în Westfield și să începi să-ți conturezi visurile. Fie că planifici să construieșți casa ideală, sau ai deja în minte clar definit modelul de casă și chiar suprafață necesară de teren pentru ea, sau pur și simplu dorești să păstrezi terenul ca investiție pe termen lung, aici îți oferim baza perfectă pentru a-ți modela viitorul.

Westfield este #acasă și este locul unde visezi cu ochii deschiși, pentru că visele tale chiar devin realitate. Aici începi să trăiești cu adevărat și să te bucuri la maxim de fiecare zi. 

Construiește-ți casa visurilor în Westfield!🏡🌿 Contactează-ne astăzi și află mai multe detalii!

0786.490.578 sau 0751.492.349