În Westfield sunt acum disponibile parcele de la 145 € / lună!

Cu un spirit înnăscut al unui cartier avangardist, pasiunea pentru inovație a dezvoltatorului, dar și convingerea că o comunitate rezidențială se construiește pentru om, Westfield este și în 2023 prima opțiune în materie de case și terenuri.

Noua zonă, cea care completează cartierul ce a redefinit zona de Vest a orașului, dispune de o ofertă financiară prin care cei care visează să-și construiască o casă, o pot face acum investind într-o parcelă cu toate utilitățile asigurate. Oferta a fost negociată de către dezvoltator cu instituțiile bancare din Arad, astfel că, viitorii clienți pot beneficia de condiții preferențiale și o mai mare flexibilitate financiară, materializată în rate bancare extra accesibile de la doar 145 €/ lună.

De ce să-ți construiești casa în Westfield?

Înțelegem mai bine ca oricine însemnătatea alegerii cartierului în care vei locui. Este una dintre deciziile definitorii, care pot să-ți marcheze viața. Tocmai de aceea, inspirați de modul în care americanii construiesc pentru bunăstarea rezidenților, am gândit în Westfield beneficii extraordinare care să te asigure că alegerea este cea potrivită pentru tine si familia ta”, spune dezvoltatorul.

Aici ai parte de parcele cu utilități complete, subterane, de la apă și canalizare, la curent, gaz, dar și iluminat stradal și infrastructură premium, cu drumuri largi de 7 metri, cu pavaj și o peluză generoasă în fața casei, de peste 90 mp.

Beneficiile continuă pentru a-ți oferi o viață extraordinară. Am gândit locuri de joacă pentru fiecare zonă a cartierului, spații verzi întreținute și arhitectură de inspirație americană, liniște și siguranță deplină datorită împrejmuirii perimetrale a cartierului. Iar pentru un plus de lifestyle urban ai propriul Clubhouse cu piscină exterioară, grădiniță, sală de fitness, sală de conferințe, sală de evenimente și spații comerciale, dar și teren de fotbal.

Parcelele, cuprinse între 367 și 1270 mp, sunt în ediție limitată, iar conceptul de cartier este unul inedit în România.

Reușite notabile în 2022 și planuri mari pentru 2023!

Ieșirea din pandemie a impulsionat vânzarile în Westfield. În 2022 am tranzacționat aproximativ 46 de unități individuale, fiind unul dintre cei mai buni ani ai noștri. Mai mult, vânzările de parcele s-au menținut pe un trend ascendent, deoarece clienții care aleg Westfield sunt foarte deciși să facă pasul înspre noul stil de viață, cel către casă cu curte proprie, unde au culori vii și multe spații verzi generatoare de oxigen, lumină naturală din abundență și liniște.

Pentru anul 2023 facem tot posibilul să gândim cât mai multe pachete atractive pentru clienții nostri, atât din punct de vedere al modalităților de plată multiple, cât și din punct de vedere al produselor disponibile la vânzare.

Încă de la începutul anului ne-au călcat pragul mulți clienți deciși să intre în posesia unei parcele de teren, în vederea construcției în regie proprie a casei mult visate. Majoritatea au un proiect bine stabilit (ales din portofoliul Westfield sau propriu) și sunt foarte avansați cu planificarea necesară îndeplinirii mărețului plan. Totodată, cu toții beneficiază de întreg suportul și îndrumările echipei noastre pentru a depăși cât mai ușor și repede partea de obținere de avize și autorizații, astfel încât să-și poată demara lucrările în timp util.

Curios de noua ofertă?

Hai în vizită!

Suntem aici pentru tine: 0786 490 578 // 0751 492 349