Să obții autorizări pentru proiecte imobiliare este o adevărată provocare în România. Birocrația continuă și în zilele noastre să mănânce timpul și nervii investitorilor sau ai familiilor care încearcă să construiască pe cont propriu.

În România legislația pune piedici celor care vor să construiască.

Pentru că știm foarte bine cum e să te afli în această situație, vrem să ușurăm tot acest proces pentru clienții noștri. Cu o experiență de 12 ani în domeniu, ne punem la dispoziția celor care achiziționează teren în cartierul Westfield. Ne luăm angajamentul de a ne ocupa de acte pentru obținerea avizelor, în anumite condiții care se discută cu fiecare beneficiar în parte.

Construiește fără grija actelor.

Ne dorim să sprijinim micii investitori, dar și persoanele fizice care nu au experiență cu legislația din Arad, una dintre cele mai stufoase din țară. Aceștia descoperă repede cât de greu este să depășească etapa legislativă în drumul lor spre a-și realiza proiectul.

Cum se construiește în zona III din Westfield.

Avantajele pe care le ai la cumpărarea unui teren în Westfield

  1. Ai cel mai bun preț. Westfield este dezvoltatorul care oferă în acest moment cel mai bun preț / mp din zonă. Ai toate utilitățile conectate la rețea și poți beneficia de unele reduceri despre care poți discuta cu colegii noștri din departamentul Sales.
  2. Soluții financiare. Ne-am interesat pentru tine despre posibilitățile de finanțare bancară pentru proiecte de construcții. Vei avea la dispoziție documentarea noastră pentru a decide care oportunitate ți se potrivește.
  3. Predictibilitate. Îți indicăm pașii pe care îi ai de parcurs, de la achiziționarea terenului și până la momentul în care te vei muta în casa la care ai visat întotdeauna. Vei avea efectiv un document care să te ajute să te organizezi.
  4. Cadou. Îți place un anumit model de casă din Westfield? Atunci îți punem la dispoziție proiectul construcției, dacă îți dorești acest lucru. Îl poți modifica împreună cu arhitectul și vei face demersuri pentru autorizare.
  5. Recomandări. Vei primi o listă cu birouri de arhitectură și firme de construcție recomandate de Westfield. Sunt firme cu care noi am colaborat sau colaborăm bine și pe care le poți aborda atunci când te hotărăști să construiești.

Salvează timp, bani și energie

Am demarat această campanie de avizare a documentelor pentru cei care cumpără terenuri în Westfield începând cu luna octombrie. Vrei să știi exact cum te putem ajuta? Contactează-i pe colegii noștri și construiește ușor în Westfield!