Concept occidental, într-un nou cartier de vile

Westfield reprezintă pentru Arad cel mai mare și avangardist complex rezidențial proiectat vreodată: mai mult de 800 de vile individuale, peste 800 de apartamente și condominii, 100.000 de metri pătrați de spații verzi, străzi pavate, facilități exclusiviste de recreere și relaxare incluse. Totul într-o oază de liniște și armonie, pentru a oferi arădenilor cea mai bună alternativă de locuire.

Construit în partea de vest a Aradului, cartierul se întinde pe o suprafață de 86 ha, fiind unic din punct de vedere al suprafeței dezvoltate și al esteticii generale, și inspiră în același timp aerul celebrelor suburbii americane sau al legendarelor cartiere ale Londrei. Localizarea nu a fost întâmplător aleasă, cartierul rezidențial beneficiind de o calitate superioară a aerului și un nivel foarte scăzut al poluării.

Fiind o construcție realizată inteligent, în etape și zone bine definite de dezvoltare, prima zonă a constat în construcția a 90 de case individuale, iar acum se apropie de final, peste 85% dintre acestea fiind deja vândute. Rezidenții beneficiază de toate utilităţile racordate, infrastructură modernă și străzi pavate, locuri de joacă, iluminat public, market, peisagistică de ansamblu deosebită.

În iunie 2014 s-a demarat construcția celei de a doua zone de dezvoltare cu o investiție estimată la 5 mil. Euro. În această etapă, se continuă racordarea la utilități și asigurarea infrastructurii. Vilele de aici se vor livra la cheie viitorilor rezidenți, începând cu primăvara anului 2015.

Clubhouse-ul Westfield - Atracții și facilități unice în Arad

Dezvoltatorul Westfield, grupul de investiții și dezvoltări imobiliare European American Investment Group, anunță demararea construcției primului clubhouse rezidențial din Arad, cu o investiție de peste 1.000.000 Euro, sumă care se adaugă celor peste 4,5 milioane de euro investite până în acest moment în prima subzonă. Practic, Westfield devine un cartier cu adevărat occidental, iar standardul ridicat de locuire este completat cu servicii premium oferite prin integrarea acestui clubhouse. Suprafața de construcție a clubhouse-ului este generoasă, rezidenții urmând să beneficieze de 6.000 mp de spații de recreere și zone de relaxare.

Clubhouse-ul a fost proiectat în mai multe zone de activități destinate fiecărui segment de vârstă. Facilitățile pe care  acesta le oferă celor care aleg să locuiască în Westfield sunt de-a dreptul extraordinare: sală de fitness, piscină interioară, restaurant, cafenea, business center, creșă, sală de cinema, iar la exterior terasă și piscină, terenuri de tenis și fotbal, spații de joacă pentru copii.

Oferta Westfield - 9 modele de vile la cheie

În prezent, oferta de vile de vânzare în Westfield este cea mai complexă de pe piața rezidențială arădeană, o colecție de 9 modele unice, vile care impresionează din punct de vedere tehnic, al calității materialelor și soluțiilor de construcții alese. De la cărămida folosită până la materialele de finisaj, totul este atent selecționat de către departamentul tehnic, garanția pentru construcție și calitate fiind asigurate de către dezvoltator.

Întreaga investiție a proiectului Westfield se ridică la suma de 70 milioane de Euro și este susținută exclusiv din surse proprii, neexistând credite sau împrumuturi de la alte instituții bancare. European American Investment Group este un dezvoltator puternic și stabil, ceea ce poziționează Westfield ca un brand credibil cu un background financiar solid. Project managementul este asigurat de o echipă profesionistă condusă de Emanuel Bistrian, fondator și deținător al European American Investment Group.