„Cartierul american” al Aradului, așa cum i se mai spune, este într-adevăr o idee care a apărut pentru prima dată în mințile și inimile a doi tineri români întorși din America: Bianca și Emanuel Bistrian. Cu un background în domeniul imobiliar din Dallas, reveniți în Arad au constatat că există lacune mari în viziunea dezvoltatorilor imobiliari de aici. Se construia exclusiv pentru profit, ignorând nevoile complexe ale celor care se mutau în noile locuințe.

Bianca și Emanuel Bistrean, findatorii Westfield Arad.

Așa a debutat proiectul Westfield, din nevoia de a ridica standardele de locuire în oraș și în întreaga țară. Noul cartier a fost lansat ca o provocare. Este vorba despre un concept inovator, care îmbină confortul unei suburbii americane cu puternicul simț al comunității, pe care îl regăsim frecvent în Europa.

Materiale de cea mai bună calitate și design elegant

Construcțiile din cartier păstrează linia îndrăzneață de inovare pe care și-au propus-o fondatorii, cu materiale de cea mai bună calitate, încăperi deschise și luminoase, design aerisit. Dacă până atunci au fost ignorate spațiile verzi vaste și bine întreținute, drumurile largi pavate, terenurile de sport - acum sunt elemente esențiale, de la care nu s-a făcut rabat. Peluzele acelea din filme, cu gazon tuns și irigat perfect, le vei găsi și în Westfield, pe fiecare stradă. Fac parte din viziunea fondatorilor, pe care au reușit să o introducă în mod elegant în designul cartierului.

Casă din cartierul Westfield Arad.

Westfield Clubhouse - o adevărată inimă a cartierului

O noutate absolută în țara noastră a fost conceptul de Clubhouse - o clădire care găzduiește sală de fitness, piscină exterioară și interioară, grădiniță, spații indoor și outdoor pentru evenimente private. Este unul dintre elementele liant destinate comunității. Se adaugă numeroasele spații comune de relaxare în aer liber, precum și evenimentele dedicate locatarilor de toate vârstele. Toate acestea au ajutat discret la închegarea unei comunități cu preocupări comune.

Clădirea Clubhouse Arad, văzută din față.

Locatarii sunt cei mai importanți promotori ai cartierului

10 ani mai târziu față de Momentul Zero - prima casă construită, Westfield este un cartier în care oricine visează să se mute. Sute de familii și-au împlinit deja acest vis, iar cea mai bună recomandare vine din partea lor. Cifrele vorbesc de la sine: peste 60% dintre cei care decid anual să locuiască în Westfield, o fac pentru că o rudă, un prieten sau un coleg le-a povestit despre ce înseamnă să trăiești în cartier. Nu e vorba doar despre construcții, ci și despre facilități și acea energie care a creat în Arad o oază cu un stil de viață modern, activ, în armonie cu fiecare dintre noi și cu cei din jur.

Eveniment la piscina exterioară Clubhouse în Westfield Arad.

Povestea Westfield continuă

Întreaga investiție Westfield va ajunge în câțiva ani la 70 de milioane de euro și va deveni un adevărat reper al Aradului pentru tot ce înseamnă „dream home”. Asta pentru că aici s-a investit atât în inovație tehnologică, cât și în crearea unei comunități închegate, prin amenajarea și îngrijirea unor spații comune, organizarea de evenimente și cultivarea ideii de apartenență la un grup care împărtășește aceleași valori și interese.


Alege să faci parte din poveste, vino să vezi cât de bine e să te simți acasă!