Westfield - cartier nou de vile și ansamblu rezidențial ambițios, în Arad

În urmă cu 3 ani, Aradul a fost locul în care viziunea și pasiunea în arhitectură și dezvoltare imobiliară s-au întâlnit și au dat naștere celui mai revoluționar concept imobiliar: cartierul rezidențial Westfield. În acest moment, Westfield este un proiect unic, nemaiîntâlnit în România, reunind cu succes cele mai ridicate standarde de locuire, regăsite pe trei continente: SUA, Australia și Europa. Prin viziunea unei echipe profesioniste, Westfield a devenit un cartier de vile foarte apreciat, un loc în care rezidenții trăiesc diferit.

Emanuel Bistrian – CEO Westfield

A adus în România experiența construcțiilor din Statelor Unite și eleganța suburbiilor americane.

A plecat în Statele Unite la vârsta de 10 ani împreună cu familia sa. Aici a studiat ingineria la prestigioasa University of Tennessee, a deținut propria companie de construcții și a acumulat experiență prin implicarea în numeroase proiecte imobiliare. Dragostea pe care Emanuel Bistrian a păstrat-o față de țara natală și pasiunea pentru domeniul imobiliar l-au determinat să se întoarcă și să demareze aici proiectul Westfield, determinat fiind să ridice standardul de viață în România și să ofere oamenilor cele mai bune condiții de locuit. Totul, într-un ansamblu rezidențial realizat după cele mai moderne și sigure norme de proiectare. Westfield este astfel conceput după modelul suburbiilor occidentale, acolo unde acesta a trăit mare parte din viața sa.

„Pasiunea pentru ceea ce facem, împreună cu experiența dobândită, ne permit să oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa o casă nouă, la prețuri excelente, un cămin pe care oricine să și-l poată permite fără eforturi materiale deosebite, un pas înainte natural pentru orice familie. În tot ceea ce facem, punem accentul pe încredere și siguranță, loialitate și respect, muncă grea, dedicare și mai ales pasiune pentru ceea ce facem, toate acestea pentru a oferi oamenilor o viață mai bună.”

Adrian Văcean – designer Westfield

S-a întors din Australia cu viziunea unor concepte arhitecturale de excepție, internaționale.

Un designer foarte apreciat atât în România cât și la nivel internațional. Portofoliul său include proiecte internaționale de peste 30 mil. dolari, dar și proiecte locale de referință, printre care: renovarea Palatului Cenad, a Sălii Ferdinand din Primăria Municipiului Arad sau a Colegiului Național Moise Nicoară.

„Imaginația, desenul, designul și arhitectura le am în codul genetic! Trăiesc din creion și mâzgăleli cu gust, puse în 3D! De la malul oceanului până în dealurile Melbourne-ului am pus amprenta unui design aparte, numit normalitate de conjunctură, ceea ce mi-a creat o experiență arhitecturală excelentă. Când proiectez o casă mă gândesc la faptul că orice familie are nevoie de  un spațiu extraordinar de a trăi, de a crește, de a educa, de a exista în societate, de a savura viața din intimitatea căminului. Suntem privilegiați că în Westfield, ducem mai departe această viziune.“

Ioana Flonta – arhitect Westfield

Este arhitectul și proiectantul Westfield având ca și contribuție exigența școlii românești de arhitectură.

Este cea care se asigură că fiecare proiect de casă corespunde din punct de vedere al documentației, al calității și siguranței dar și al functionalității maxime. De asemenea, se remarcă prin faptul că acordă o atenție individualizată fiecărui proprietar, fiecărui proiect sau detaliu de construcție a caselor din Westfield.  Rigurozitatea este termenul care o definește, o rigurozitate care se regăsește în fiecare casă construită.

„Principala grijă aici la Westfield este de a crea o comunitate, oameni care împărtășesc aceleași dorințe și viziune. Ne dorim ca fiecare cluster rezidențial să aibă propria lui personalitate, oferind o diversitate de tipuri de case pentru că fiecare familie este diferită, cu nevoi și preferințe diferite. În același timp, acordăm o atenție deosebită fiecărei case în parte pentru a ne asigura că se integrează în viziunea de ansamblu a cartierului”.

Westfield, cartier rezidențial după un model occidental

Cele mai multe proiecte rezidențiale se dezvoltă având ca unic scop profitul financiar. În Westfield vorbim însă de un altfel de profit: unul uman, emoțional, un profit al fiecărui arădean, deoarece prin Westfield, Aradul este un oraș care progresează tot mai mult în direcția viitorului. Westfield este cu adevărat un concept creat din pasiune, iar cei mai mulți dintre cei care vin să ne viziteze ajung să și locuiască aici. Aceștia simt și văd că Westfield este cel mai frumos cartier rezidențial din Arad.