Da, există! Există în Arad un cartier rezidenţial cu adevărat diferit, dezvoltat cu pasiune şi implicare, un concept imobiliar inovativ creat din dorinţa de a oferi arădenilor ceea ce nu au mai avut până acum: posibilitatea de a locui în premieră, într-o casă de 5 stele, o vilă bine construită şi predată la cheie, cu vacanţă pe viaţă inclusă!

Concept inovativ - vile noi la cheie. Complex rezidențial all-inclusive.

Westfield lansează un nou concept rezidențial, şi anume, vila la cheie, utilată şi finisată interior – exterior: parchet, gresie şi faianţă din import, obiecte sanitare, uşi interioare, sisteme şi corpuri de iluminat, aparataj electric, design de interior, sisteme de securitate și supraveghere.

Mai mult, cartierul Westfield îți oferă o serie de facilităţi unice şi ultra moderne: centru spa, sală de cinema, cafenea, restaurant, piscină exterioară, terenuri de sport, zeci de mii de metri pătraţi de spaţii verzi și zone de agrement pentru ca fiecare rezident să se simtă acasă ca într-o permanentă vacanţă.

„Din punct de vedere tehnic, noile vile predate la cheie se referă la execuţia completă a construcţiei, la finisarea încăperilor, la amenajarea acestora cu designeri de interior şi predarea către beneficiari în stadiu final, astfel încât noii rezidenţi să se mute într-o locuință finalizată şi să se bucure de cel mai ridicat standard de locuire din Arad” – Ciprian Dochie, Project Manager Westfield

Ofertă superioară, diferită, de calitate.

„Am dezvoltat acest nou concept, având la bază o bogată experienţă şi expertiza necesară în a alege cele mai noi şi calitativ superioare materiale și produse de finisare. În plus, clientul economiseşte timp şi resurse financiare importante având în final garanția unui produs cu adevărat superior, sigur, de calitate.” – Emanuel Bistrian, CEO Westfield

De acum - vile noi în rate la dezvoltator

Din punct de vedere financiar, Westfield oferă de acum şi posibilitatea achiziţionării acestor vile noi în rate la dezvoltator. Este o soluţie care facilitează investiţia într-o casă nouă, venind în întâmpinarea multor clienţi care deja au solicitat o astfel de modalitate de achiziţie.

Westfield - Standarde ridicate și viziune occidentală

Odată cu lansarea acestui nou concept de cartier de vile, Westfield îşi continuă viziunea occidentală, aceea de a oferi arădenilor cel mai ridicat standard rezidenţial, dedicat celor care caută linişte, intimitate, aer curat, zonă sigură şi o comunitate adevărată.

În prezent, peste 70 de familii au ales să locuiască în Westfield şi declară cu cea mai mare convingere că au făcut cea mai bună alegere! Convinge-te şi tu. Westfield este cel mai frumos cartier rezidenţial din Arad.