Back
fb-post-crop2

Vilă la cheie cu izolație premium CADOU!

publicat în

La ce se gândesc cei mici când așteaptă iarna? La zăpadă, săniuș, sărbători și la serile geroase petrecute în căldura primitoare a casei – unde e cel mai bine. Dar tu la ce te gândești?

Dacă fiecare iarnă te întâmpină cu griji legate de facturile la utilități și confortul termic al locuinței, să știi că ne-am gândit la tine, căutând o soluție la problemele cu care se confruntă multe familii în prezent. De aceea, în perioada aceasta te așteptăm cu o ofertă unică, pe care n-o vei mai găsi în niciun alt cartier rezidențial din Arad:

Vilă la cheie cu izolație premium CADOU!

Acum, vilele din Westfield au cel mai performant sistem de izolație termică și fonică – inclus în prețul de achiziție al vilei! Pereții sunt izolați cu un strat de polistiren de 15 cm, cu cel puțin 50% mai mult decât izolația standard a caselor noi. În locul geamurilor termopan (cu strat dublu de sticlă), am optat pentru geamuri tripan – cele mai moderne de pe piață, care, prin stratul triplu de sticlă, izolează termic și fonic de 2 ori mai eficient!

Facturi la utilități cu până la 50% mai mici!

Cu noul sistem de izolație, pierderile de căldură sunt mult mai mici, economia la facturile de utilități pe timp de iarnă fiind estimată între 30-50%. Și beneficiile nu se opresc aici: vei simți diferența și în timpul verii, când temperatura din interior va rămâne constantă și plăcută, chiar dacă utilizezi la minim aparatul de aer condiționat!

Westfield – facilități unice într-un cartier în stil occidental.

Te așteptăm să descoperi un cartier cu adevărat altfel, în care peste 100 de familii și-au găsit deja modul ideal de a-și trăi viața: într-o oază de liniște și confort, departe de agitația orașului.

Îți oferim, în plus, facilități all-inclusive chiar în incinta cartierului: de la grădiniță și școală, la supermarket, sală de fitness, cinema și multe altele!

Fă o vizită în cartier și vei vedea de ce Westfield e cel mai frumos cartier rezidențial din Arad.

Sus