La ce se gândesc cei mici când așteaptă iarna? La zăpadă, săniuș, sărbători și la serile geroase petrecute în căldura primitoare a casei - unde e cel mai bine. Dar tu la ce te gândești?

Dacă fiecare iarnă te întâmpină cu griji legate de facturile la utilități și confortul termic al locuinței, să știi că ne-am gândit la tine, căutând o soluție la problemele cu care se confruntă multe familii în prezent. De aceea, în perioada aceasta te așteptăm cu o ofertă unică, pe care n-o vei mai găsi în niciun alt cartier rezidențial din Arad:

Vilă la cheie cu izolație premium CADOU!

Acum, vilele din Westfield au cel mai performant sistem de izolație termică și fonică - inclus în prețul de achiziție al vilei! Pereții sunt izolați cu un strat de polistiren de 15 cm, cu cel puțin 50% mai mult decât izolația standard a caselor noi. În locul geamurilor termopan (cu strat dublu de sticlă), am optat pentru geamuri tripan - cele mai moderne de pe piață, care, prin stratul triplu de sticlă, izolează termic și fonic de 2 ori mai eficient!

Facturi la utilități cu până la 50% mai mici!

Cu noul sistem de izolație, pierderile de căldură sunt mult mai mici, economia la facturile de utilități pe timp de iarnă fiind estimată între 30-50%. Și beneficiile nu se opresc aici: vei simți diferența și în timpul verii, când temperatura din interior va rămâne constantă și plăcută, chiar dacă utilizezi la minim aparatul de aer condiționat!

Westfield - facilități unice într-un cartier în stil occidental.

Te așteptăm să descoperi un cartier cu adevărat altfel, în care peste 100 de familii și-au găsit deja modul ideal de a-și trăi viața: într-o oază de liniște și confort, departe de agitația orașului.

Îți oferim, în plus, facilități all-inclusive chiar în incinta cartierului: de la grădiniță și școală, la supermarket, sală de fitness, cinema și multe altele!

Fă o vizită în cartier și vei vedea de ce Westfield e cel mai frumos cartier rezidențial din Arad.