Cele 7 modele de case noi pe care le-am lansat la începutul lunii iulie surprind pe planuri multiple: atât prin detalii, cât și prin imaginea de anasamblu; atât prin designul lor deosebit, cât și prin dotările tehnice de primă clasă. Astăzi, îți povestim 7 lucruri pe care probabil nu le știi despre casele din Westfield - și care cresc considerabil valoarea unei case aici:

1. Case noi cu proiectare inteligentă.

Am dezvoltat proiectele noilor modele de case folosindu-ne de toate resursele de creativitate și inovație în domeniu, rezultatul fiind o optimizare probabil perfectă a spațiului. Concret, „proiectare inteligentă” înseamnă:

- încăperi gândite în detaliu, pentru a acomoda ideal mobila în funcție de destinația camerei și pentru a oferi spații suficiente de depozitare;
- pierderi de spațiu minime și implicit, costuri mai mici pentru construcție și întreținere (inclusiv încălzire);
- compartimentare intuitivă, pentru un confort aparte - de exemplu, bucătărie cu living openspace, etaj decomandat, dormitor matrimonial cu baie separată (și dressing, la unele modele).

6-detalii-pe-care-nu-le-stiai-despre-vilele-din-westfield-compartimentare-inteligenta

2. Cea mai bună izolație de pe piața actuală.

Încă din toamna anului 2015, am lansat conceptul de izolație premium - care presupune folosirea materialelor cu grad de izolație crescut:

- ferestre cu sticlă tripan: cea mai recentă inovație în materie de sticlă, sticla tripan izolează fonic și termic mult mai bine decât cea termopan;
- izolație exterioară cu polistiren de grosime 15 cm - reduce pierderile de căldură cu până la 50%; standardul actual al construcțiilor noi este polistirenul de 10 cm.

3. Certificat energetic clasa A.

Ca urmare a izolației termice mult mai performante, noile case pe care le construim au certificat energetic clasa A. Rezultatul? Cheltuieli cu întreținerea mult mai mici decât în cazul caselor cu certificat energetic inferior și confort sporit în interior pe tot parcursul anului.

4. Încălzire în pardoseală.

Pentru noile modele de case, am crescut vizibil standardele dotărilor tehnice. Astfel, am optat pentru încălzirea în pardoseală pentru parter - opțiune foarte practică (mai ales având în vedere că majoritatea caselor au parter de tip openspace) și confortabilă pentru rezidenți.

6-detalii-pe-care-nu-le-stiai-despre-vilele-din-westfield-geamuri-mari-terasa-curte-spate

5. Terasă, acces auto și gard perimetral incluse.

O parte esențială a caselor este exteriorul - pentru că în Westfield te poți bucura de aer curat, de o terasă și o curte frumoasă pe întreg parcursul anului. De aceea, am inclus gardul perimetral din lemn, accesul auto și terasa din beton în costul de achiziție al fiecărei case noi.

6. Cele mai luminoase interioare.

Când compari modelele noastre de case cu orice alte case construite astăzi, poți observa cu ușurință un lucru: casele din Westfield dispun de suprafețe foarte mari cu sticlă - respectiv geamuri de dimensiuni generoase, atât la nivelul fațadei, cât și în partea din spate a casei. În dreptul terasei din spate, am proiectat un „colț” luminos, cu uși și geamuri mari din sticlă - corespunzător locului de luat masa.

O altă surpriză este poziționarea specială în spațiu, pe parcela destinată casei - în funcție de punctele cardinale. Fiecare casă e construită în așa fel încât să dispună de lumină optimă pe întreg parcursul zilei, iar umbra caselor vecine să nu o afecteze deloc - pentru că un interior luminos, unde nu ești nevoit să aprinzi becurile decât după căderea nopții, este incomparabil mai primitor și plin de energie.