Sâmbătă seara, în 17 decembrie, cartierul Westfield s-a umplut de culoare și muzică festivă - familiile care locuiesc aici și prietenii acestora petrecând împreună o seară cu colinde și bucurie.

În ciuda frigului înțepător care în mod normal te îndeamnă să te cuibărești lângă șemineu, cu o cană de ceai fierbinte în mână, în Westfield ne-am adunat în jur de 300 de oameni sâmbătă - majoritatea fiind rezidenți, cei care urmează să se mute în noile lor case și apropiații lor.

concert-de-colinde-in-westfield-cor-copii-palatul-copiilor

Atracția principală a serii au fost recitalurile de colinde - o experiență extrem de reușită, datorită talentului protagoniștilor și repertoriului original. Am ascultat cu drag colindele cântate de corul de elevi de la Palatul Copiilor, pregătiți de doamna profesoară Laura Roșu, iar o trupă de artiști cu diverse backgrounduri muzicale (printre care se numără și doi rezidenți ai cartierului), care au răspuns invitației lansate de noi, ne-au încântat cu colinde universale într-o interpretare modernă și inedită.

mos-craciun-in-cartierul-westfield-eveniment-de-craciun

Sarmale delicioase, vin fiert, ciocolată caldă - acestea au fost „ingredientele” care ne-au ajutat să rezistăm frigului și să petrecem împreună două ore pline de magie. Rezidenții au venit cu o varietate de dulciuri și prăjituri gustoase, dăruite oaspeților.

La final, n-a putut să lipsească nici Moș Crăciun, care a venit cu cadouri și urări călduroase pentru toți copilașii prezenți.

echipa-westfield

Și acum, pentru că doar câteva zile ne mai despart de cele mai frumoase sărbători ale anului, echipa Westfield vă dorește tuturor un Crăciun fericit, bogat în daruri, împliniri și apropierea celor dragi!