Așa cum Andrew Carnegie spunea, munca și doar ea ne poate aduce succesul și consecvența în crearea de valoare, pe care să o transmitem către ceilalți.

La Westfield, cu siguranță putem vorbi despre succes, performanță, crearea de valoare pentru cei din jur și putem afirma cu tărie că marile realizari sunt create nu prin putere ci prin consecvență.

Westfield - cel mai apreciat cartier rezidențial din Arad

Westfield este un cartier rezidențial unic, stârnit de un vis, creat din pasiune; este un altfel de cartier datorită unor particularități precum: poziționarea în cea mai nepoluată zonă din Arad, finisajele elegante și moderne ale caselor, facilitățile oferite de primul Clubhouse rezidențial din Arad, dar și spațiile verzi create pentru ca fiecare rezident să beneficieze cu adevărat de aer curat, iarbă verde și soare strălucitor.

Aici, fiecare rezident se bucură de ceva spectaculos și inconfundabil: arhitectură și concept integrat, vile unice, diferite, care au personalitate și sunt construite cu mare atenție la detalii (întreg procesul construcției fiind atent supravegheat de o echipă de ingineri, arhitecți și designeri de top).

 Când 20.000 de oameni te apreciază, te urmăresc, comunică cu tine, poți afirma că ești cu adevărat iubit.

Arădenii au ales să își arate aprecierea față de ceea ce se construiește în Westfield și prin numărul impresionant de like-uri pe care pagina oficială de Facebook a dezvoltatorului le are acum: 20.000. Este astfel pagina cu cele mai multe aprecieri din segmentul rezidențial arădean.

“Ne bucurăm că suntem proiectul Westfield a ajuns atât de iubit și apreciat. Această susținere este foarte importantă pentru noi. Din ea ne luăm energia de a construi mai departe, de a dezvolta și a continua visul nostru - acela de a oferi arădenilor un  cartier cu adevărat frumos” – Bianca Bistrian, Marketing Director

Westfield este cel mai frumos cartier rezidențial din Arad și singurul care oferă facilități de 5 stele - de la piscină, cafenea, terenuri de sport până la centru spa sau sală de cinema.

Astfel, pentru timpul liber rezidenții vor avea o serie de facilități care le permit să petreacă momente unice alături de familie, prieteni și cei dragi.

 Te invităm să te convingi și tu - vezi oferta de vile la cheie și vizitează cartierul!