Lansat în urmă cu doar 3 ani, Westfield este proiectul rezidenţial arădean care a demonstrat că şi în România se poate construi pentru oameni, se poate dezvolta un ansamblu rezidenţial bazat pe calitate, pe corectitudine dar mai ales pe principiul promisiunilor respectate.Este cartierul în care fiecare casă se construieşte din materiale de calitate superioară, se respectă toate specificaţiile tehnice, de rezistenţă şi arhitecturale astfel încât odată construită acea casă să reprezinte o adevărată investiţie pentru noul proprietar.

În plus, estetica generală a cartierului este una care te impresionează de la prima vedere: spaţii verzi largi, drumuri pavate, șosele şi drumurile de acces care respectă toate dimensiunile reglementate prin lege.

„Pentru noi este important să ne respectăm promisiunile făcute, să oferim clienţilor noştri mai mult decât o casă, un cartier în care odată mutaţi să simtă că trăiesc cu adevărat o viaţă frumoasă. Am ales să punem accent pe latura umană şi pe dezvoltare durabilă astfel încât Westfield să devină locul în care orice părinte şi-ar dori să-şi crească copiii. Facilităţile exclusiviste pe care le oferim sunt garanţia preţuirii noastre pentru cei care aleg să locuiască aici.” (Emanuel Bistrian – CEO Westfield)

Mai mult decât atât, arădenii au înţeles misiunea Westfield arătându-şi aprecierea prin numărul impresionant de fani pe care pagina Facebook a dezvoltatorului i-a strâns într-un timp atât de scurt: 15.000 like-uri. Conform statisticilor online naţionale, Westfield este pagina cu cei mai mulţi fani pe segmentul rezidenţial din Arad, fiind astfel cel mai iubit proiect rezidenţial din mediul online.

„2014 este anul în care am decis să ridicăm standardul în domeniul locuirii rezidenţiale, astfel că Westfield este mai mult decît un ansamblu rezidenţial. Locuind aici te bucuri de facilităţi all inclusive chiar la tine acasă: piscină interioară şi exterioară, centru spa, terenuri de tenis şi fotbal, restaurant, cafenea, sală de cinema, grădiniţă. În Westfield simţi cu adevărat cum este să trăieşti zi de zi ca şi cum ai fi într-o permanentă vacanţă. ” (Emanuel Bistrian – CEO Westfield)