După cum probabil v-am obișnuit, nu ne săturăm să inovăm, să vă surprindem mereu în mod plăcut. De aceea, lansăm o veste bună pentru viitorii rezidenți, dar și pentru cei care ne-au ales anul acesta: una dintre familiile care achiziționează o casă sau o vilă în cartier, va primi, cadou de casă nouă, un Westfield Suite!

Da, ai citit bine. Dacă cochetai de ceva timp cu ideea de a te muta la casă, acum este momentul oportun să treci la acțiune. Șansa de a deveni, pe lângă proprietarul unei case, și proprietarul unui apartament Westfield Suites este foarte mare, deoarece campania se adresează doar achizițiilor concretizate anul acesta.

Westfield a fost ridicat literalmente de la firul ierbii și s-a dezvoltat văzând cu ochii. Toate facilitățile existente în prezent au fost gândite și mai apoi realizate în întregime de la 0. Însă eforturile noastre se oglindesc și în rezultate pe măsură.

“Am gândit și realizat atât de bine acest cartier, încât a fost desemnat Cel mai bun concept nou din România. Am creat atât de multe facilități și spații pentru rezidenți, încât am fost premiați pentru Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate, la nivel național. Suntem recunoscători și vom dărui la final de an, unei familii care cumpără o casă, un Suite cadou. Așa, pur și simplu. Vă mulțumim!” - Emanuel Bistrian, fondator Westfield.

Așadar, o investiție cu cap făcută în prezent îți poate asigura liniștea pe viitor. Sunt numeroase feluri în care vei putea profita de noul Suite, fie pentru un venit pasiv, fie ca o locuință nouă pentru alți membrii ai familiei. Iar faptul că veți aparține unei comunități atât de frumos conturate, în continuă dezvoltare, vă va spori garantat calitatea vieții.

Westfield Suites este cel mai nou concept al nostru, lansat în vara anului trecut. Sunt apartamente amplasate într-o structură de tip vilă, cu doar 3 nivele, cu grădină proprie sau terasă, care oferă confortul unei case și acces la facilitățile Westfield - piscină interioară și exterioară, sală de fitness, grădiniță, sală de evenimente. Toate chiar aici, în cartier.

În prezent, comunitatea Westfield este formată din peste 230 de familii și crește cu rapiditate. Te invităm la o vizită în cartier să discutăm detalii despre această campanie și să îți prezentăm oferta noastră de case, cât și modalitățile diverse de contractare.

Contactează-ne la 0721.22.88.61 pentru o programare.

 

Citește regulamentul campaniei AICI.

 

hqpOEbjg