Timpul nostru se împarte între orele petrecute la birou, drumurile în oras, la volan sau într-un mijloc de transport, și viața de familie. Cu toată această agitație zilnică, avem nevoie de un spațiu pentru a evada din peisajul cotidian, dar care să fie în același timp și foarte aproape de centrul orașului.

Ansamblul rezidențial Westfield te invită să experimentezi libertatea pe care spațiul deschis și lipsa aglomerației ți le pot oferi, și care te pot face să te simți în fiecare zi relaxat ca într-o vacanță, chiar la tine acasă.

Momentele în care avem voie să visăm și să renunțăm la constrângeri sunt tot mai rare în agitația zilnică, așa că un living spațios cu vedere spre terasă, sau o grădină cu flori și multă verdeață, oferă cadrul perfect pentru a ne redescoperi pe noi înșine și a savura o după-amiază plăcută și relaxantă.

Suntem deja în plină iarnă, soarele și-a pierdut din puteri, și afară frigul și ceața își fac loc în fiecare zi tot mai mult. In acest context ai nevoie de un locușor reconfortant, calmant, în interiorul căruia să se dezvolte o atmosferă caldă și liniștită. Așadar, lasă imaginația să lucreze pentru tine.
 Sub picioarele ostenite se întinde o dușumea din scânduri late, iar lumina pătrunde prin perdeaua translucidă.

Draperia uitată într-o parte a ferestrei își ondulează faldurile peste podeaua învechită de nuc. Sau poate nu e nuc, poate este mahon îmbătrânit de timp și ploi, ce poartă și acum parfumul ruginiu al toamnelor trecute. In dreptul ușii, la perete, te asteaptă o canapea generoasă, cu perne moi de culoarea untului. Sau poate preferi o culoare puternică, care să îți reînvie apetitul și pofta de viață. Deasupra ei se profilează o bibliotecă spațioasă, pe rafturile căreia te așteată cărți, albume, poze de familie. Undeva, în surdină,  sunete melodioase îți gâdilă plăcut auzul și te îmbie la melancolie și răsfăț. Lași totul uitării și te cufunzi între perne, deschizi o carte, și alături te așteaptă un pahar cu vin îmbietor.

Asta este ceea ce îți propunem la Westfield, o casă perfectă pentru tine, pentru familia ta, în care să te regăsești și să te relaxezi după o zi istovitoare la muncă, și care să te facă să retrăiești sentimentul bucuriei și al satisfacției propriei locuințe, care devine mai mult decât o casă, devine o extensie a personalității tale. De aceea construim chiar acum nu mai puțin de 160 de case noi, distincte, și suntem siguri că unul dintre modelele propuse de noi este potrivit pentru tine. Vino chiar azi să te convingi!