Începutul lunii iulie aduce unul dintre momentele pe care le-am așteptat cu cea mai mare nerăbdare: lansarea noii colecții de vile Westfield!

După luni întregi de dezvoltare și testare a noilor modele, vă propunem 7 noi modele de vile, toate concepute după ultimele tendințe în materie de arhitectură și design.

Cu un concept minimalist inspirat de stilul caselor nordice, cu detalii de design care îmbină estetica și funcționalitatea, noile vile Westfield sunt fascinante prin aspectul lor - și nu doar atât! Interiorul suprinde prin compartimentarea inteligentă - pentru că noi am optimizat fiecare spațiu, cu gândul la stilul de viață și confortul dezirabil pentru orice familie de astăzi.

Credem în inovație și credem că trebuie să evoluăm constant. De aceea, mereu cerem feedback de la rezidenții noștri, dar și de la toți clienții care vin și vor să locuiască aici.

Ținând cont de acest feedback, am conceput o nouă colecție de 7 vile despre care putem spune, cu toată modestia la o parte, că sunt extraordinare. Designul lor exterior e minimalist cu o ușoară tentă nordică. Interioarele cu spațiile mari vitrate, foarte deschise, reflectă rădăcinile noastre americane. - Emanuel Bistrian, CEO Westfield

 

vila-class-cartier-westfield-arad-vile-noi-de-vanzare

Spații deschise la parter și intimitate pentru dormitoarele de la etaj - asta oferă fiecare model de vilă cu etaj din colecția Westfield 2016. Suprafețele vitrate mari, cu sticlă tripan, lasă loc luminii naturale să învăluie fiecare încăpere, iar colțul dedicat dining-ului este locul cel mai luminos din întreaga casă - oferindu-ți priveliștea cea mai frumoasă, de fiecare dată când iei masa: grădina ta, cu iarbă proaspătă, flori și verdeață.

După specificul vilelor din Westfield, fiecare vilă are terasa proprie, în spatele casei, având de asemenea acces spre terasă direct din bucătărie și, unde e cazul, din dormitorul de la parter. Dacă îți place să întâmpini răsăritul pe balcon, exact după ce te trezești, să știi că 5 dintre modelele noi de vilă au balcon chiar la dormitorul matrimonial.

colectia-vile-westfield-2016

Fiecare vilă din colecția 2016 se distinge printr-un nume sugestiv pentru „personalitatea” designului:

CHARM - O vilă cu un farmec irezistibil - singura casă pe un singur nivel din colecția Westfield;
SMART - Design inteligent și spațiu perfect optimizat, pentru o vilă cu buget super prietenos;
STYLE - O vilă cu stil și personalitate, cu proporții armonioase și simetrice;
TREND - Un model de vilă după ultimele trenduri arhitecturale - cu linii simple și o fațadă deosebită;
JOY - O vilă cu extra-energie, care evocă bucuria de a trăi, în fiecare colțișor al casei;
DREAM - Visul oricărei familii, o vilă optimistă și luminoasă, inspirată de arhitectura caselor americane;
CLASS - Un design cu clasă, cu proporții perfect echilibrate și o fațadă care impune admirație.

Avem încrederea că cele 7 vile noi vor fi o surpriză plăcută pentru piața imobiliară din Arad și mai ales pentru cei care își caută o locuință nouă. - Ciprian Dochie, COO Westfield

Ia legătura cu Adina sau Ruben din echipa noastră de vânzări și află cum poți fi unul dintre primii care optează pentru o nouă vilă, în Westfield!