În iarna aceasta, Moș Crăciun și-a mutat cartierul la Westfield, unde vă așteaptă cu un șemineu frumos la fiecare urare de casă nouă, și cu câte un cadou-surpriză pentru fiecare nou vizitator al cartierului!

Din 1 decembrie până în 15 ianuarie, orice vizită în cartierul Westfield se lasă cu surprize și cadouri neașteptate! Vino să vezi casele noi din Westfield sau să discuți cu noi despre construcția casei tale de vis, și vei primi un cadou-surpriză din partea darnicului Moș!

În plus, dacă te hotărăști să îți faci cadou o casă în Westfield, în aceeași perioadă, vei primi un șemineu din piatră naturală, într-o culoare la alegere, în valoare de 2000 de Euro! Crăciunul este sărbătoarea familiei, a dăruirii și a dragostei, completată de atmosfera caldă și liniștitoare a unui cămin primitor, cu glasuri de copii veseli și miros de prăjitură! O casă nouă, cu un șemineu gata instalat, e tot ce îți poate oferi Moșul anul acesta mai frumos, pe planul imediat următor lucrurilor pe care cu toții le prețuim cel mai mult: familia, sănătatea, dragostea.

Vă urăm un călduros „Crăciun fericit”, exact așa cum vi-l doriți și anticipăm venirea Noului An cu entuziasm și bucurie! Până atunci, vă așteptăm la Westfield, să savurați Sărbătorile de iarnă cu un cadou special!