Când viața pune greutăți pe umerii semenilor noștri, este momentul să le arătăm că nu sunt singuri. Putem să le ușurăm povara, să îi ajutăm să depășească obstacolele cărora nu le pot face față fără sprijin. Este superputerea pe care o avem cu toții, aceea de a ajuta și de a schimba în bine viața celui de lângă noi!

Dacă avem norocul de a ne bucura de sănătate, familie și confort financiar, haideți să îi vedem și pe cei care nu au parte de ele!

Ne-am propus ca în parteneriat cu Asociația Give First să îi ajutăm pe cei care au nevoie de noi, precum și pe cei care vor să își deschidă inimile, să se întâlnească în proiecte umanitare și de educație. De aceea Westfield Arad se implică financiar și nu numai, în acțiuni care încearcă să schimbe în bine partea noastră de Lume.

Cu ajutorul Give First redirecționăm anual o parte din profitul Westfield către cei care ne cer sprijinul, dar și pentru cei care suferă în tăcere. Ne dorim să readucem speranța în viețile celor care se găsesc în situații disperate și vrem să îi ajutăm pe cei care prin educație și dezvoltare personală au posibilitatea să trăiască viața pe care și-o doresc.

Te invităm să urmărești activitatea Asociației pe givefirst.ro și să te alături cu compasiune comunității noastre!