1 Iunie este o zi specială pentru noi — pentru că în Westfield suntem deja vecini cu nenumărate familii cu copii frumoși. Însă anul acesta, odată cu prima zi a lunii iunie am celebrat încă un pas mare pentru comunitatea Westfield: deschiderea Grădiniței LITTLE STAR!

Westfield a devenit astfel singurul cartier nou din Arad cu grădiniță privată, iar Grădinița Little Star și-a inaugurat cea de-a doua locație. Little Star este printre puținele grădinițe din Arad care au primit avizul Ministerului Educației, iar în anul școlar ce tocmai se încheie, solicitările pentru locuri în grupele de copii au depășit capacitatea grădiniței. Drept urmare, părinții care își doresc un mediu educațional de calitate pentru micuții lor aleg cu încredere Grădinița Little Star.

serbare-gradinita-little-star-arad-cartier-westfield-gradinita-privata-noua-18

Little Star Picnic Party

În dimineața zilei de 31 mai, Westfield Clubhouse a fost „asaltat” de cel mai mare număr de copilași pe care i-am găzduit până acum, cu o ocazie cu totul specială: LITTLE STAR PICNIC PARTY, serbarea Grădiniței Little Star și inaugurarea noii locații.

Prinți, prințese și alte personaje de poveste au umplut scena amenajată pe terasa Clubhouse-ului și spațiul verde din spatele clădirii. S-au întrecut în poezii, cântece, dansuri și joacă. Au fost aplaudați de părinți, bunici, frați, surori, prieteni, dar și de câteva dintre familiile din Westfield, venite să admire spectacolul și să facă cunoștință cu echipa Little Star.

Am petrecut câteva ore distractive alături de copiii talentați ai Grădiniței, în aer liber, cu activități și jocuri, gustări și sucuri răcoritoare. Nu putea să lipsească un barbeque gustos, relaxarea la terasă sau atelierele de creație, care au creat o atmosferă captivantă atât pentru copii, cât și pentru părinți și bunici.

Mulțumim echipei de la Grădinița Little Star pentru un eveniment impecabil organizat, care a adus bună-dispoziție și amintiri speciale pentru fiecare dintre familiile prezente!

Menționăm că Grădinița Little Star din Westfield este, începând cu luna iunie 2017, deschisă atât pentru copiii din Westfield, cât și pentru cei din alte zone ale orașului. Pentru mai multe informații sau înscrieri, puteți contacta administrația Grădiniței la numărul de contact 0724467423 sau e-mail: littlestararad@yahoo.com.