Westfield este în prezent cel mai performant proiect rezidențial din zona de Vest a României. Declarația a fost făcută de către reprezentanții EAIG, Grupul de Investiții Americano-European cu prilejul celui mai recent bilanț și audit al grupului.

Din punct de vedere al standardelor proiectelor rezidențiale dezvoltate în orașe ca Dallas, San Antonio, Houston, Chicago, proiectul Westfield se aliniază cerințelor tot mai mari de confort, intimitate și calitate. De remarcat în privința proiectului Westfield sunt detaliile care fac diferența între acesta și alte proiecte similare. Sunt detalii care se referă la experiența internațională a dezvoltatorului și a arhitecților dar mai ales detalii de proiectare și construcție care punctează și diferențiază foarte clar de ce Westfield este un cartier atât de frumos.

Încă de la intrare ai impresia că nu mai ești în Arad; toată senzația de aglomerat și gri dispare. Conceptul de peluză în fața casei, flori frumos amenajate, gard de lemn și pavele colorate te cucerește și te face să vrei să locuiești aici.

Reprezentanții EAIG au declarat că și-au dorit încă de la început ca în Westfield să regăsească aceeași atmosferă relaxantă specifică suburbiilor americane precum și eleganța vilelor pe care americanii le iubesc atât de mult.

Un alt aspect important este profesionalismul împletit cu prietenia sinceră pe care reprezentanții Westfield îl demonstrează în raport cu fiecare client. Practic, în Westfield nu îți cumperi doar o casă construită și finisată impecabil ci devi parte a unei comunități unite și prietenoase construite cu pasiune de înșiși Emanuel și Bianca Bistrian, proprietarii proiectului care locuiesc aici încă de la debutul construcțiilor.

EAIG, nu doar un grup de investiții ci și un partener important a proiectului Westfield.

Dincolo de rolul de auditor al respectării standardelor internaționale, Grupul de Investiții Americano-European are un rol extrem de important în dezvoltarea proiectului Westfield asigurându-se că se respectă standardele de calitate până în cele mai mici detalii și se implementează în permanență noi idei și soluții de îmbunătățire a vieții arădenilor.

Evoluția pieței rezidențiale este una fulminantă mai ales în SUA, dar și în pricipalele state din Europa, iar dorința dezvoltatorului EAIG este ca România să aibă prin Westfield acces la toate aceste noutăți.

Vilă cu vacanță pe viață inclusă- conceptul prin care arădenii trăiesc ca și americanii, în Arad.

Prin construcția în Westfield a primului Clubhouse rezidențial și oferirea rezidenților posibilitatea de a avea la ei în cartier un club de relaxare și petrecere a timpului liber care va include piscine, sală fitness și terenuri de sport, grădiniță și creșă, restaurant și cafenea, cinema, cei care au ales să se mute aici dar și cei care se vor muta de acum încolo, vor trăi practic ca într-o permanentă vacanță.