“Exact ce am visat”, “Cartierul care mă reprezintă”, “Locul unde mă simt cu adevărat acasă”, “Viața mea alături de prieteni” - sunt câteva dintre cele mai întâlnite răspunsuri ale rezidenților noștri, atunci când sunt întrebați ce înseamnă pentru ei Westfield. 

Datorită calității construcțiilor și facilităților oferite rezidenților, net superioare oricărei oferte imobiliare arădene, comunitatea Westfield a crescut semnificativ de la an la an, ajungând în prezent la peste 250 de familii.

La ora actuală, în Westfield găsești probabil cea mai bogată ofertă rezidențială la nivel național, pentru toate nevoile și bugetele: o mulțime de modele de case individuale spațioase și confortabile, vile de lux ultramoderne și luminoase, cât și noile apartamente Westfield Suites. 

Spațioase și amplasate într-o structură de tip vilă, pe doar 3 nivele, cu grădină proprie la parter și un parc de peste 2000 mp în perimetrul clădirilor, apartamentele Westfield Suites oferă confortul unei case și acces la toate facilitățile din cartier, la prețul unui apartament la bloc.

În primăvara acestui an, am făcut o promisiune. Am lansat campania prin care ne arătăm recunoștința față de cei care aleg Westfield, oferind cel mai valoros cadou al acestui an.

 “Un apartament Westfield Suite va fi oferit cadou unuia din cei care, anul acesta, au cumpărat sau vor cumpăra o casă în Westfield. Pentru a putea participa la tragerea la sorți, trebuie ca promisiunea de vănzare – cumpărare să fie semnată și avansul stabilit să fie achitat până la 31 decembrie 2019” - Alina Tomuța, General Manager Westfield.

Am ajuns pe ultima sută de metri a acestui an, așa că acum e momentul să iei o decizie! Alegerea de a locui în Westfield te va răsplăti peste măsură, poate chiar cu încă o proprietate. Așa, pur și simplu. :)

Te așteptăm la biroul Westfield să îți prezentăm oferta de locuințe, modalitățile de contractare și detalii despre campania care pune la bătaie un apartament nou. 

Întreabă-ne oricând detalii pe Facebook sau programează o vizită la numerele de telefon 0721.22.88.60 / 0721.22.88.61.

Citește regulamentul campaniei AICI.

westfield-final-de-an--presa (1)