Westfield Arad a intrat în cea de-a treia etapă de dezvoltare și a demarat lucrările pentru cea mai mare zonă a cartierului. Este vorba despre ZONA III - care va cuprinde 250 de case și vile, apartamente la vilă, un loc de joacă pentru copii, un centru comercial pentru servicii, cu spații de relaxare și divertisment, precum și spațiu verde generos, așa cum ne-am obișnuit să vedem în Westfield.

Imagine_articol

Ce aduce nou această zonă?

ZONA III se va întinde pe o suprafață de 150.000 mp de teren și le va permite celor care doresc acest lucru, să cumpere parcele de teren, pentru a construi în regim propriu. Aceasta este o noutate absolută față de celelalte două zone, vândute în proporție de 94%.

Loturile vor fi și ele mai mari, cu o medie de 500 mp. Am ținut astfel cont de cererea pieței, pentru că oamenii au realizat anul acesta cât de important este să aibă un spațiu cât mai mare, în care să își petreacă timpul cu familia într-un mod plăcut, relaxant, fără să resimtă constrângerile de orice fel.

În plus am pregătit modele noi de case, pe care le vom prezenta în curând. Vei avea la dispoziție 12 variante de design, care să se plieze pe nevoile și preferințele fiecăruia.

Cadou pentru primii veniți: costuri cu 4000 € mai mici

Am demarat deja lucrările pentru infrastructură, iar primele 10 case vor avea un preț special, cu 4000 € mai mic. Este cadoul pe care îl oferim celor care aleg să își materializeze visul alături de noi. Urmărește-ne în continuare pentru a afla detalii despre noua zonă sau contactează-ne și îți răspundem la orice întrebare ai pentru noi despre cartier, modele de case, metode de achiziție, detalii tehnice ale construcțiilor sau orice altceva ai vrea să știi.

Tu ce planuri ai? Putem face echipă pentru realizarea lor.