Cu toții avem în minte un „acasă” ideal. Fie că este vorba despre o casă confortabilă și luminoasă, o vilă somptuoasă cu piscină, sau un apartament practic și cochet, știm cum ne face să ne simțim acest „acasă”. Relaxați, veseli, optimiști, împliniți, atenți la cei dragi.

Intrarea în cartierul Westfield.

O viziune complexă

O casă înseamnă totuși mai mult decât materiale de calitate, o fațadă elegantă, un design interior modern sau o priveliște spectaculoasă către grădină. Casa și familia fac parte din comunitate. Tot ce ne înconjoară întregește stilul nostru de viață. De aceea Westfield este atât de special: integrează fiecare aspect al vieții, pentru a oferi o experiență cât mai aproape de idealul nostru.

Ofertă unică în România

Westfield Arad este singurul cartier unde găsești toate tipurile de produse imobiliare: vile, case, apartamente și parcele de teren pentru a construi în regie proprie. Dar e mai mult decât atât: îți oferă facilități unice în România! Doar aici găsești conceptul de Clubhouse - o super clădire care încorporează sala de fitness, piscina interioară și exterioară, grădinița, terasa pentru petrecerile private ale rezidenților.

Libertate de mișcare în cartierul Westfield

Cartierul este efectiv un imens spațiu pus la dispoziția celor care locuiesc aici: teren de fotbal, locuri de joacă amenajate pentru copii și o rețea de drumuri pe care să le parcurgi oricând ai poftă cu bicicleta, rolele sau trotineta. Nu mai vorbim de numeroasele evenimente organizate în fiecare an pentru comunitate: vizionări de filme în aer liber, petreceri de sărbători, concursuri pentru copii și multe multe altele.

Fă turul virtual al caselor!

Navighează pe site și descoperă întregul univers Westfield! Aici vei afla de ce sunt atât de speciale cele 5 modele de vilă, poți face în premieră un spectaculos tur virtual al caselor și vezi cât de diferite sunt apartamentele la vilă față de ceea ce știam până acum.
Dacă vrei să construiești chiar tu casa la care ai visat întotdeauna, intră pe harta cartierului și selectează parcela pe care o vrei!

Ultimele săptămâni cu prețuri neschimbate

Îți dorești să te muți în cartierul Westfield și să te bucuri de toate aceste avantaje? Atunci grăbește-te ca să poți face o achiziție înainte de majorarea prețurilor, anunțată de la 1 mai! Ne găsești aici: westfield.ro/contact/