Vile exclusiviste, zone verzi, spaţii cu circuit închis, copii care se joacă în siguranţă, linişte şi intimitate, sunt doar câteva accente care alcătuiesc un tablou idilic de viaţă occidentală, un standard de locuire pe care îl găseşti doar în Westfield, cel mai mare cartier rezidenţial din Arad.

Westfield este cu siguranţă un cartier special şi deosebit în egală măsură, un proiect imobiliar de o amploare fără precedent, locul în care execuţia caselor la calitate superioară, grija pentru siguranță și lucrul bine făcut a devenit raţiunea de a fi a unei echipe serioase, profesioniste şi pline de optimism. Aceştia, când vorbesc de case de calitate, vorbesc de standard de excelenţă şi de perfecţiune în fiecare etapă a construcţiei.

“Misiunea noastră este aceea de a oferi celor care aleg Westfield, mai mult decât o casă. Noi suntem cei care oferim siguranţa unei adevărate investiţii imobiliare. Astfel, construim exclusiv din materiale de cea mai bună calitate şi ne asigurăm că fiecare etapă a construcţiei este perfect executată. ” – Alina Tuduce, Director Vânzări.
În prezent, Westfield îşi încheie construcţia primei subzone, un spaţiu rezidenţial format din peste 90 de vile individuale, infrastructură modernă, drumuri de acces largi, spaţii verzi şi locuri de joacă. Această primă subzonă reprezintă doar 7% din amploarea cartierului care este desfășurat pe o suprafață de 86 hectare. Anul 2014 reprezintă începutul construcției celei de a doua subzone și lansarea a 9 modele de case noi care vor fi disponibile începând cu luna Mai.
Mai mult, construcţia primului Clubhouse rezidenţial din oraş se apropie de debut, astfel conceptul de cartier occidental va fi cu adevărat întregit.
Revoluţionar pentru arădeni este şi faptul că în Westfield, odată mutat ai acces garantat la facilităţi ultra moderne incluse. Te bucuri de un alt statut rezidenţial, de posibilitatea de a simţi cum e să trăieşti fiecare zi ca o zi de vacanţă.