Westfield premiat pentru cel mai bun concept nou la Gala CPI Național 2018.

A treia ediție națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, cel mai mare eveniment dedicat comunității din real estate, s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute. Evenimentul s-a încheiat cu Gala Profesioniștilor în Imobiliare, în cadrul căreia au fost celebrate cele mai bune rezultate din sectorul rezidențial și performanțele bazate pe valori esențiale ce au în vedere o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

În acest an, la categoria “Cel mai bun concept nou”, Aradul a învins capitala dar și alte orașe mai mari precum Timișoara, Brașov sau Cluj. Câștigător a fost desemnat Westfield Arad, recunoscut astfel ca un proiect rezidențial ce ridică semnificativ standardul de locuire în vestul României prin multiple elemente de inovație ce sunt aplicate în dezvoltarea lui. Este conceptul de suburbie a viitorului, cu zone individuale și facilități integrate în mijloc, încurajând astfel oamenii să se cunoască, să interacționeze, să circule pe jos sau cu bicicleta, să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ.

În cadrul conferințelor și workshopurilor care au avut loc în cele două zile ale acestei ediții a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare, a fost subliniată importanța din ce în ce mai crescută a calității locuirii în dezvoltarea unui concept nou.

“Acest premiu este o încununare a eforturilor noastre de a inova, de a schimba în bine societatea în care trăim. Este în același timp o validare importantă a direcției pe care mergem, o confirmare că suntem pe drumul cel bun. Și nu în ultimul rând, este un premiu care ne obligă la a continua să inovăm, să oferim concepte și mai bune românilor.”, declară Emanuel Bistrian, CEO Westfield.

Premiul obținut de Westfield Arad este primul la nivel național pentru piața rezidențială arădeană.

PET_9184