Distracție, entuziasm, atmosferă de vacanță și vară: acestea au fost notele de bază ale petrecerii pe care am organizat-o în 4 iulie, la Westfield Clubhouse. Credem că vorbim și în numele celor care ne-au răspuns invitației — de la rezidenții tot mai numeroși ai cartierului până la echipa și colaboratorii noștri — când spunem că Westfield Summer Party a fost un eveniment de neuitat!

După succesul petrecerii din vara anului trecut, pe care am organizat-o în aceeași locație — Clubhouse-ul din cartier, și de data aceasta ne-am pregătit pentru ca toți cei prezenți să se simtă excelent, având la dispoziție de toate: de la muzică bună la mâncare delicioasă și atracții pentru copilași.

westfield-summer-party-petrecerea-verii-clubhouse-piscina-cartier-arad-2

Ingredientele din „meniul” serii

Ne-am răsfățat cu delicatese gătite live de prietenii noștri de la The Chef’s Bar — respectiv chef Dan Anca și echipa lui, pe care îi știți deja de la Art Cafe, cu burgeri, grătare și cartofi crocanți pregătiți de Knossos, cu înghețată la cornet, cocktail-uri răcoritoare și fresh de la Shakerz.

Copiii s-au fugărit, s-au împrietenit, s-au distrat cu baloane, au dansat, cei mari au intrat chiar și în piscină, iar prietena noastră Bianca Morariu le-a pregătit și câteva jocuri distractive de echipă. Pentru toți copiii mici și adulții care încă se simt într-o măsură mai mică (sau mai mare) copii, au fost prezenți și Cabina Foto Selfie Station, sursa celor mai amuzante amintiri foto.

Muzica marca Dj Sebuh & Sis Events a decis ritmurile serii, iar apusul de soare, care întotdeauna se vede ireal de frumos de pe terasa din spatele Clubhouse-ului, a îmbrăcat tot party-ul într-o lumină caldă, portocalie. La căderea nopții a urmat spectacolul de artificii — nelipsit pentru o adevărată sărbătoare. A fost cireașa de pe tort a unei seri deosebite pentru comunitatea Westfield!

westfield-summer-party-petrecerea-verii-clubhouse-piscina-cartier-arad-3

westfield-summer-party-petrecerea-verii-clubhouse-piscina-cartier-arad-4

Ce rămâne, după Westfield Summer Party

Din perspectiva noastră, a echipei Westfield, a fost un eveniment impresionant atât datorită atmosferei pe care am simțit-o pe pielea noastră, cât și a feedback-ului pozitiv pe care vecinii, colaboratorii și prietenii noștri ni l-au oferit cu generozitate. Simțim un fel special de împlinire atunci când, după săptămâni de organizare, o petrecere ca aceasta adună o mulțime de oameni atât de prietenoși, calzi și relaxați.

Progresul semnificativ al lucrărilor de la Clubhouse a făcut toată diferența: piscina și terasa sunt finalizate, acestea dând tonul de „summer party” veritabil, în aer liber, cu soare și clipocit de apă în piscină. Și Grădinița Little Star din Westfield a împlinit o lună — prilej cu care copiii din Westfield (și nu numai) s-au familiarizat și mai bine cu Clubhouse-ul.

Însă cel mai convingător indiciu al creșterii rămâne, ca întotdeauna, comunitatea — de data asta am primit în jur de 500 de oaspeți în locația Clubhouse-ului, de două ori mai mulți decât în 2016. E ușor să tragem concluzii de aici: Westfield chiar e o comunitate care crește spectaculos, de la an la an.

westfield-summer-party-petrecerea-verii-clubhouse-piscina-cartier-arad-5

Le mulțumim încă o dată tuturor celor care au contribuit și participat la acest eveniment. A fost din toate punctele de vedere cea mai frumoasă petrecere din Westfield, de până acum. Și, ca de obicei, ne gândim deja ce să vă pregătim în 2018!
____

Mai multe imagini puteți găsi în galeria foto a evenimentului.