„De ce ai vrea să locuiești într-un loc ca Westfield?” - aceasta e întrebarea de la care a început totul, în urmă cu 10 ani. Ideile noastre au venit firesc, de-a lungul timpului, gândindu-ne cum ar trebui să arate cartierul și casele în care oamenii se vor simți răsfățați. Pentru că Westfield, spre deosebire de alte proiecte imobiliare, e un cartier conceput în primul rând pentru oameni.

„Westfield a fost construit pe ideea de generozitate. Mai mult spațiu, mai multă verdeață, aer mai curat, drumuri mai largi, case mai frumoase, privilegii și facilități mai multe decât în oricare altă zonă din Arad. Scopul nostru nu este doar să construim și să vindem, scopul final este să-i facem fericiți pe oamenii care aleg să locuiască aici.” - Emanuel Bistrian, CEO Westfield

„Pentru ca Westfield să fie ceea ce este azi, a fost nevoie de multă determinare și muncă din partea noastră. Am clădit totul pe o fundație puternică - ghidându-ne până astăzi după valori care înseamnă mult pentru noi.

Filantropia e o parte importantă a companiei noastre - de aceea direcționăm 20% din profit spre proiecte caritabile. Suntem datori, ca și companie, dar și ca și indivizi, să dăm o mână de ajutor celor care au nevoie. Fiecare dintre noi e capabil să influențeze lumea în bine, să facă o diferență - ține de alegerea personală a fiecăruia.”

Un mesaj pozitiv, înainte de toate.

Vilele din Westfield sunt, prin ele însele, un mesaj pozitiv, o întâmpinare caldă într-un cartier care îți oferă mai mult decât te aștepți, atunci când cumperi o casă. Însă, în loc să ne rezumăm la prezentarea caselor și la promovarea facilităților unice din Westfield, vrem să mergem mai departe. Să fim sinceri și transparenți: credem cu tărie că rezultatul multor ani de muncă este mai mult decât un simplu cartier cu case.

Pentru că Westfield nu a fost și nu va fi niciodată doar despre casele pe care le construim. Westfield este despre și pentru oameni. În Westfield, peste 100 de familii și-au „rescris” povestea - trăind într-un loc care te încurajează să te bucuri de viață, zi de zi.

„Toți oamenii au propria lor poveste - și nicio poveste nu duce lipsă de „probele” prin care trebuie să treacă „eroul” principal. Cu toții avem parte, la un moment dat, de provocări în viețile noastre. Vrem să transmitem un mesaj încurajator tuturor oamenilor cu care intrăm în contact: credem că fiecare persoană are un potențial enorm. E nevoie în primul rând de curaj și încredere pentru a-ți îndeplini visurile, indiferent care ar fi ele: o carieră de succes, un nou stil de viață, o familie, o casă nouă.”

„Încercăm zi de zi să-i inspirăm pe oamenii pe care îi întâlnim să îndrăznească să obțină ce doresc - și îi ajutăm în orice fel putem. Nu e vorba doar de o casă, pentru că oamenii au mult mai multe aspirații în viață - însă da, suntem de părere că totul începe cu locul în care trăiești.” - Bianca Bistrian, Marketing Manager Westfield

„Viața pe care o duci zi de zi te poate ajuta să crești, ca persoană, sau te poate ține în loc. Comunitatea extraordinară care s-a format aici, în Westfield, ne-a demonstrat acest lucru în mod sistematic.”

La finalul zilei, credem că facem o diferență reală - și asta ne motivează să oferim mereu mai mult. Credem că fiecare om merită să aibă o viață de calitate. Credem că visele pot fi îndeplinite. Credem în tine.