Îți dorești o casă mare și spațioasă? Sau poate visezi la o locuință mai mică, dar aerisită, și care să păstreze amprenta propriei tale personalități? Ți-ar plăcea un living vitrat unde să îți poți savura cafeaua de dimineață scăldat în razele soarelui? Locuința ta ideală este liniștită și primitoare, în culori calde, luminoase?

Cu siguranță ți-ai imaginat cândva casa viselor tale, cu grădină, foișor și piscină, într-o zonă liniștită și sigură, unde copiii tăi să crească jucându-se fără griji în spațiile verzi din preajma locuinței.

La Westfield, ideile tale prind contur și se transformă în realitate, iar arhitecții noștri sunt pregătiți să creeze proiectul tău de casă perfect, bineînțeles în cazul în care nu ai ales unul dintre modelele propuse de noi. Însă, indiferent de varianta pe care o alegi, standardele occidentale care ne caracterizează se vor reflecta în aceeași măsură și în proiectul tău.

Ceea ce înseamnă că familia ta va trăi într-o casă confortabilă și primitoare, și, mai ales, sigură - siguranță permisă în primul rând de conceptul care stă la baza cartierului - viața într-o comunitate. Mai mult decat un ansamblu rezidențial, Westfield va fi locul unde te vei simți acasă, alături de toți cei dragi ție.