Când te întorci acasă și închizi ușa în urma ta, te simți dintr-o dată relaxat și fericit — e timpul să te concentrezi pe ce e mai important în viața ta: familia! Și, pentru timpul valoros petrecut împreună, niciun spațiu nu poate fi mai potrivit decât un living cu bucătărie „openspace”, un spațiu generos, unde fiecare își face de lucru, însă fără a se izola de restul familiei.

Să vedem de ce compartimentarea de tip „openspace” e ideală pentru o familie fericită și, implicit, de ce am ales să o propunem pentru fiecare casă pe care o construim în Westfield.

1. Momentele petrecute împreună

Un living cu bucătărie „openspace” e o alegere în primul rând emoțională: pentru că astfel, veți putea petrece mai mult timp împreună!

„Openspace” înseamnă să nu mănânci niciodată singur, să nu gătești sau să speli vasele în bucătărie, în timp ce restul familiei e în living, și exemplele pot continua. „Openspace” înseamnă să fie mereu voie bună în cea mai spațioasă încăpere a casei.

Family Posing For Selfie At Breakfast Table

2. O alegere inteligentă

Compartimentarea inteligentă a casei e cea care permite utilizarea optimă a spațiului, fără pierderi inutile de suprafețe. Un perete în minus nu poate fi decât un prilej de a aranja mobilierul și obiectele cu mai multă flexibilitate.

3. Confort și spirit practic

Aranjarea bucătăriei, a locului de luat masa și a living-ului într-o singură încăpere îți oferă mai mult confort, în activitățile de zi cu zi. Ca să nu mai spunem că nu va mai trebui să pui filmul pe pauză până mergi să iei popcorn-ul din cuptorul cu microunde!

4. Aspectul estetic

E limpede: nu poți compara o încăpere de dimensiuni mari, cu multe geamuri și mobilier așezat armonios, unde fiecare lucru își are locul lui, cu un parter divizat de un perete (și cel puțin o ușă) în plus. Compartimentarea de tip „openspace” câștigă puncte în plus la capitolul estetic, permițând interiorului să fie mult mai luminos și aerisit.

bucatarie-dining-openspace-vila-joy-oferta-case-noi-westfield-arad

Cum arată living-ul cu bucătărie și loc de luat masa, în Westfield?

Pentru că ne gândim la confortul tău, am gândit parterul vilelor din Westfield ca o oază dedicată relaxării: spațiu larg, ferestre uriașe, care lasă lumina să animeze interiorul casei, ieșire spre terasă direct din bucătărie, ca să-ți poți savura micul dejun afară, în diminețile calde.

Locul de luat masa este amplasat în cel mai luminos colț al parterului, cu vedere spre grădină. În living, ai posibilitatea de a amenaja un șemineu - în jurul căruia serile de iarnă vor căpăta un aer magic!

Te invităm să vezi cum arată vilele din oferta noastră, care beneficiază fiecare de o compartimentare foarte intuitivă și de un design surprinzător. Cum îți imaginezi viața aici?