2020 ne-a testat din toate punctele de vedere. Putem spune totuși și că ne-a oferit ocazia de a deveni mai buni, mai puternici, mai hotărâți și mai uniți.

Echipa Westfield a gândit de-a lungul anului câteva oferte care să întâmpine actualele cerințe ale oricăruia dintre noi: mai mult spațiu, mai multă libertate, confort sporit, aer curat, sport în natură, posibilitatea de a lucra eficient de acasă, dar și nevoia de siguranță. Tocmai de aceea zeci de familii au luat decizia în 2020 de a începe o viață nouă în cartierul care le oferă toate aceste condiții.

_MG_6276Investițiile s-au accelerat în 2020!

Se spune că momentele de criză scot în evidență lideri și valori. Credem că acest lucru s-a întâmplat și cu Westfield, care și-a continuat cu hotărâre evoluția, demarând cea mai mare investiție de până acum: Zona III a cartierului! Este vorba despre o suprafață de 150.000 de metri pătrați unde vor fi construite 250 de locuințe, dintre care 15 sunt deja rezervate.
În plus, echipa Westfield s-a mărit și diversificat, pentru a le oferi clienților și locatarilor consultanță profesionistă, sprijin și servicii cât mai utile.

_MG_6420

Cât s-a investit până acum în Westfield?

La finalul acestei noi etape, care se va întinde pe 7-8 ani, investiția dezvoltatorului European American Investment Group, deținut de Emanuel Bistrian, se va ridica la aproximativ 36 de milioane de euro pentru cele trei zone. Un proiect îndrăzneț, care a adus pe piața imobiliară din România un concept inedit, îmbinând confortul suburbiei americane cu stilul de viață european. Au rezultat locuințe construite la cele mai înalte standarde, facilități unice în țara noastră, dar și o comunitate închegată, cu interese și valori comune.
Zona III nu reprezintă însă ultima investiție, urmând ca întregul proiect Westfield să valoreze peste 70 de milioane de euro!

Cea mai diversificată ofertă imobiliară din România

Westfield Arad continuă să ofere în acest moment cea mai diversificată ofertă imobiliară și în același timp flexibilitate în oferte și metode de plată. Cei care sunt în căutarea unei locuințe, au de ales acum între și mai multe modele de case, vile, apartamente, dar și terenuri pentru construcții în regie proprie.

Viitorul arată tot mai bine

Atât Westfield, cât și cei care locuiesc aici culeg acum roadele unui proiect ghidat de valori autentice și o motivație pozitivă. Oamenii au înțeles conceptul pe care îl oferă Westfield: O casă nu se termină unde închizi ușa. Valoarea ei este dată și de ce regăsești în jurul ei, ca ansamblu arhitectural, urban și al facilităților. Toate acestea formează standardul calitativ de viață. Iar Westfield este singurul cartier care pune la dispoziție piscină exterioară și interioară, sală de fitness, sală de evenimente, grădiniță, teren de fotbal, locuri de joacă, urmând să fie amenajate 2 terenuri de tenis și o saună.

_MG_4712Dacă și tu îți dorești să trăiești în aer curat, cât mai aproape de natură și cât mai departe de zgomot, te invităm să descoperi cartierul și să afli ce îl face atât de special!