Da, avem gaz în Westfield şi ne lăudăm, aşa e, dar merităm! A fost o mare provocare să purtăm negocieri cu un furnizor “unic” de utilităţi, dar am ajuns, în cele din urmă, la un final fericit. Avem o soluţie tehnică agreată, avem banii pregătiţi pentru începerea lucrărilor, mai e nevoie doar de avizele necesare şi definitivarea proiectului şi ne putem apuca de treabă. Da, ştim, e un “doar” care conţine multe alte provocări, pe unele le intuim iar altele nici nu ni le putem imagina, dar dacă am trecut de primul hop, nu ne mai opreşte nimeni! :)

Da, avem gaz în Westfield, vom şi începe lucrările cât de curând! Ne dorim ca în anul ce urmează să avem vile branşate la gaz şi, de ce nu, să branşăm şi Clubhouse-ul. Sigur pentru bar şi bucătăria restaurantului ar fi nemaipomenit, ba poate chiar şi piscina interioară ar putea fi încălzită tot cu un sistem ce funcţionează cu gaz, trebuie să ne interesăm despre posibilitatea asta...

Da, avem gaz în Westfield, iar acum această suburbie modernă, oferă rezidenţilor ei acces la toate reţelele de utilităţi: apă potabilă, canalizare menajeră şi pluvială, energie electrică trifazată, CATV prin fibră optică şi gaze naturale. De acum înainte, fiecare va putea să-şi configureze utilităţile în “casa visurilor” după cum doreşte, fără nicio restricţie. E încă o promisiune pe care am reuşit să o onorăm, care consolidează reputaţia Westfield dar mai ales vă oferă vouă tot confortul dorit.

Da, avem gaz în Westfield şi va fi o reţea modernă şi discretă, care nu va semăna cu o înşiruire de bătătoare de covoare galbene. Ar fi şi culmea să câştigăm pe-o parte şi, ameţiţi de succes, să nu fim atenţi la cealaltă. Credem că nu trebuie să vă faceţi griji, străzile vor rămâne la fel de frumoase, cu peluze la fel de verzi şi pline de flori, iar atenţia şi preocuparea noastră pentru detaliile designului exterior al vilelor vor rămâne la cote maxime. Sunt frumoase vilele noastre, nu-i aşa? ;)

Apropo de designul exterior, acum avem o ofertă exclusivă, prin care vă oferim posibilitatea de a vă alege designul exterior din 3 variante: Timeless, Contemporary sau Stylish, după cum vă place. Astfel, aceeaşi vilă foarte spaţioasă şi modernă, chiar dacă ar putea avea aceeaşi configuraţie, vor reflecta personalitatea proprietarului prin designul de interior şi exterior. Pentru că nu toţi suntem la fel, nici vilele nu vor fi una la fel cu cealaltă. E o ofertă unică în Arad.

V-am spus că avem gaz în Westfield?