Imaginează-ţi iarba cea mai verde, aerul cel mai curat şi soarele cel mai strălucitor… pentru că le poţi avea. În 15 mai 2014, Westfield lansează în Arad, cea mai nouă şi modernă colecţie de vile cu facilități incluse, disponibile tuturor celor care îşi doresc nu doar cea mai frumoasă casă ci şi o viaţă trăită acolo unde aerul este mai curat, iarba este mai verde iar soarele străluceşte mai frumos.

Deoarece fiecare familie este diferită şi fiecare persoană este unică în felul său, colecţia 2014 cuprinde un număr de nouă modele de vile exclusiviste, uşor personalizabile şi adaptabile atât familiilor cât şi celor tineri. Mai mult, prin caracterul individual şi prin suprafaţa terenului, aceste vile oferă toată intimitatea, liniştea şi siguranţa de care are nevoie clientul actual.

Din punct de vedere tehnic, noile vile Westfield impresionează prin caracterul inovativ şi optimizarea perfectă a spaţiilor cu volumetriile arhitecturale de inspiraţie occidentală. Inovative sunt şi materialele şi soluţiile de construcţie, de la cărămida folosită, la metodele de izolare, finisările interioare şi exterioare, toate respectă cele mai riguroase sisteme de ridicare a unei locuinţe. În plus, ceea ce diferenţiază Westfield este grija pentru construcţia impecabilă a fiecărei etape. Acest lucru se referă la faptul că fiecare stadiu al construcţiei unei case este realizat de o echipă specializată exclusiv pe acel segment.

„Suntem absolut convinşi de faptul că vom surprinde. Am proiectat noua colecţie de vile Westfield cu pasiune şi interes pentru confortul clientului. Prin lansarea noilor modele de case, intenţionăm să fim în avangarda pieţei rezidenţiale din România şi să oferim clienţilor noştri posibilitatea de a locui la cel mai ridicat grad de confort”, spune CEO Westfield, Emanuel Bistrian.

În ceea ce priveşte oferta financiară, noile modele de vile pornesc de la 48.000 euro, teren şi TVA inclus, valabil pentru primele 12 case vândute. Acest preţ reprezintă în fond, o investiţie nu doar într-o locuinţă ci într-un stil de viaţă în care rezidenţii Westfield se bucură de facilităţi all inclusive, unice în Arad. Odată mutaţi aceştia au acces garantat la multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber, de la piscină şi spa, la sală de fitness, restaurant, cafenea, terenuri de fotbal şi tenis, toate reunite în primul şi singurul Clubhouse rezidenţial din Arad.

Despre Westfield

Westfield este cel mai extins cartier rezidenţial de vile din Arad. Lansat în urmă cu doar trei ani, Westfield este proiectul care a demonstrat că şi în România se poate construi pentru oameni, se poate dezvolta un ansamblu rezidenţial bazat pe calitate, pe corectitudine dar mai ales pe principiul promisiunilor respectate.
Zona în care se dezvoltă cartierul, partea de nord vest a orasului, în prelungirea străzii Poetului, este de asemenea declarată una dintre cele mai curate şi nepoluate zone ale Aradului. Cu siguranţă, acesta este şi motivul pentru care aici, în Westfield şi iarba este mai verde, şi aerul este mai curat şi soarele este mai strălucitor.