Credem că poți avea totul. Credem în tine.

Westfield e conceput pentru oameni.

Am creat un loc în care fiecare om să se simtă bine – relaxat, împlinit, în siguranță. Pentru că toți ne dorim asta, pentru noi și cei pe care îi iubim: o viață confortabilă, într-o casă care te încântă până la cel mai mic detaliu.

Westfield nu e doar un cartier rezidențial – e un mod de viață. Un loc în care ai totul la îndemână, pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează. Westfield e rodul unei filosofii sănătoase: făcând lucruri pentru binele celor din jur, poți crea un colț de rai în lumea în care trăiești.

Credem în comunitate.

În familii care împărtășesc un stil de viață care li se potrivește perfect. În momente pe care le trăim împreună. În experiențe care ne unesc.

Credem în calitate.

În grija la detaliu. În alegeri făcute fără compromis. În confort și într-o simplitate a vieții pe care doar lucrurile de calitate o permit.

Credem în oameni.

În valoarea fiecăruia dintre noi. În talent și dăruire. Într-un adevăr pe care ar trebui să ți-l spui în fiecare zi: ești special și meriți să fii apreciat.

Credem în tine.

Credem că ai nevoie de un loc care te inspiră. Un loc care te provoacă să crești. Să savurezi fiecare zi. Un loc căruia îi spui „acasă” - dar care înseamnă mult mai mult.

Valori care ne ghidează

Filantropie

Credem cu tărie că filantropia e mai mult decât un gest onorabil și o dovadă de bunătate față de semeni: e o datorie pentru orice companie și individ care se respectă. Westfield se implică în cauze umanitare și creștine, direcționând un procent de 20% din profituri spre acțiuni filantropice și sprijinind proiecte orientate spre ajutorul celor aflați în nevoie.

Generozitate

Westfield a fost construit din generozitate — din dorința de a oferi mai mult celor care locuiesc aici. Începând cu drumurile, calitatea infrastructurii, conceptul caselor și până la Clubhouse-ul rezidențial cu facilități complete, Westfield e singurul cartier rezidențial care te surprinde printr-o serie de privilegii exclusive și unice pe piața imobiliară din România.

Inovație

Tot ceea ce folosim astăzi este rezultatul inovației — al ideilor vizionare dezvoltate cu curaj și ambiție. În tot ceea ce facem, aducem soluții noi, inovatoare: de la designul și construcția caselor până la conceptul de cartier rezidențial all-inclusive. Știm că fiecare lucru poate fi îmbunătățit și perfecționat, iar asta ne provoacă să creștem mereu standardul produsului nostru.

Concept occidental

Suburbiile americane stilate, arhitectura și lifestyle-ul european, etica muncii și serviciul clienți tipic americane — Westfield aduce calități de bază din cultura europeană și americană, făcându-le disponibile chiar aici, în Arad. Mulți oameni ne spun că în Westfield se simte un „aer” profund occidental, semn că inspirația noastră dă roadele așteptate.

Corporate Social Responsibility

Societatea în care trăim nu este și nu va fi niciodată perfectă. Însă depinde de noi să o facem mai bună.

Ca și companie, Westfield are o responsabilitate față de cei aflați în situații defavorizate. Ca și indivizi, am aflat pe propria noastră piele că lucrurile pe care le facem nu pentru binele propriu, ci pentru binele semenilor, sunt cele care aduc o satisfacție și recunoștință reală.

Westfield donează 20% din profit pentru acțiuni de filantropie, oferind ajutor pentru familii și indivizi aflați în situații dificile, asistență medicală pentru bolnavi, școli, grădinițe, biserici, programe de reabilitare pentru tineri; asociații și fundații.

maini