Fiecare vilă are propria piscină. Pentru că standardele merită să fie depășite. Pentru tine.

10 vile cu un design unic, spațiu, echipare de lux și piscină proprie, ceea ce reprezintă o premieră pe piața imobiliară din Arad.
Descoperă vilele pe care le poți alege în 3 variante de design: Timeless, Contemporary sau Stylish. Te așteptăm la biroul Westfield pentru a-ți arăta cum poți deveni unul din cei zece proprietari.

Ai găsit vila care ți se potrivește? Consultanții noștri sunt aici ca să te ajute să-ți împlinești visul.

Adina Dobra marketing Westfield
Adina Costea — Marketing

Adina aduce multă energie în echipa noastră. Pe lângă pasiunea ei pentru ceea ce face - vizibilă din felul în care vorbește despre cartier, din felul în care își bea cafeaua de dimineață sau face o poză cu un detaliu care-i place, Adina îți câștigă încrederea prin atenția și sinceritatea care o caracterizează.

Ruben Hututui sales Westfield
Ruben Huțuțui — Sales

Un singur lucru dacă îți spunem despre Ruben, aproape că ar fi suficient: a ajuns în Westfield pentru că și-a cumpărat o casă aici! Te vei împrieteni cu el din prima - și cu siguranță vei afla absolut tot ce vrei să știi despre cartier, pentru că el chiar trăiește experiența Westfield, de la A la Z! Dedicat și priceput, Ruben te va ghida spre alegerea casei ideale pentru tine și familia ta.

+40 721 22 88 61
Dorin Cura sales Westfield
Dorin Cura — Sales

Prin profesionalismul și sinceritatea care îl caracterizează, Dorin îți este alături în alegerea casei și vine cu soluții financiare potrivite pentru tine și cei dragi.

+40 721 228 860