"Cu noile Westfield Suites
am creat confortul
unei case, la 35.000€"

Emanuel Bistrian,
CEO Westfield

Ce sunt
Westfield
Suites?

Imaginează-ți un arhitect care selectează o colecție de case din Westfield, elimină acoperișurile și le introduce într-o structură de tip vilă, cu doar 3 nivele. Asta înseamnă Westfield Suites. La prețul unui apartament la bloc, un suite în Westfield oferă confortul unei case.

Facilități
incredibile.

Este la parter, la etajul 1 sau 2. Dar este o casă. Te bucuri de aceleași facilități ca și în cazul unei case: acces la piscina exterioară, Westfield Spa, sala de cinema, terenuri de sport, fitness gym, săli pentru evenimente personale sau chiar business. Și te bucuri de ele din prima zi, nu sunt doar un proiect.

VEZI FILMUL
 
 

Natură,
acasă.

Clădirile Westfield Suites au propriul parc cu alei, copaci, locuri de joacă și relaxare.

Și dacă tot vorbim de natură, Westfield Suites situate la parter au grădină proprie iar cele situate la etaje au terase generoase.

 

Un bloc este... ca și un bloc. O cutie cu apartamente.

Westfield Suites fac parte dintr-o clădire inspirațională, cu personalitate.

Pentru că Design-ul este parte din viață.

Rezervă acum

Timp,
pentru tine.

Peste 50% din timpul liber (extra job) este pierdut pe drumuri. Către școala, de la școala și la cumpăraturi. Cunoaștem asta, de aceea am conceput școală, grădiniță și supermarket chiar aici în cartier.

 

O oază de
civilizație.

Cine a vizitat cartierul Westfield, a descoperit o oază de civilizație într-o țară care este încă la începuturi în ceea ce privește traficul, infrastructura, standardele.

În Westfield civilizația se regăsește la fiecare pas. Străzi largi, retrageri de la stradă, liniște și siguranță pentru cei care locuiesc aici.

Oameni.

Westfield Suites fac parte dintr-un cartier de case cu cea mai mică densitate/mp din oraș. Asta înseamnă lipsa completă a aglomerației specifice orașului.

Mai mult, clienții Westfield sunt oameni educați, responsabili, cu un simț civic dezvoltat. Pentru că și oamenii din jurul nostru adaugă calitate vieții.

 

Rezervă un
Westfield Suite.

Au început rezervările pentru
cele 4 vile cu Westfield Suites.
Rezervă și tu online sau la
0721 22 88 60.
 Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Westfield Development, în scopul de a-mi oferi cea mai bună solutie imobiliară.