Back
Articol campanie copilarie la casa sau la bloc oferta vile in rate cartier de case westfield arad

O copilărie la casă sau la bloc – copilul tău ce și-ar dori?

publicat în

Odată ce devii părinte, nevoile copiilor tăi sar automat pe primul loc în viața ta. Nevoia unui cămin confortabil și sigur e fără îndoială baza pe care se întemeiează creșterea și copilăria celor mici. De aceea, cei mai mulți părinți tineri se orientează spre investiția într-o locuință de calitate în primii ani ai copilăriei sau, în multe cazuri, chiar înainte să devină părinți.

În România, „prima casă” a familiilor tinere este, de obicei, un apartament – achiziționat adesea cu eforturi financiare semnificative. În funcție de posibilitățile fiecăruia, un apartament vechi sau unul nou, cu două până la patru camere, e spațiul unde cele mai multe familii își petrec primii ani de viață împreună.

Și e o etapă frumoasă – pentru că cei mai importanți sunt oamenii pe care-i ai alături și viața plăcută și armonioasă care se creează în mijlocul familiei. Însă anii trec repede, copiii cresc, iar spațiul și stilul de viață pe care ți-l oferă un apartament se dovedește a fi depășit de energia și pofta de joacă a celor mici.

Ce ai face dacă ai afla că achiziția unei case poate fi chiar accesibilă?

Dacă te afli într-una din situațiile următoare:

– Ești în plină căutare pentru prima voastră locuință – și un apartament pare cea mai rezonabilă soluție;
– Vreți să vă mutați într-un apartament mai mare;
– V-ați hotărât să vă mutați la casă,

trebuie neapărat să știi că mai există o variantă. O variantă care îți va plăcea la nebunie și ție, dar mai ales copiilor tăi.

Casă cu grădină de la doar 254 euro / lună!

În Westfield ai posibilitatea să investești într-o casă nouă cu grădină, în cea mai frumoasă și liniștită zonă din Arad, costul unei astfel de investiții începând de la echivalentul unei chirii pentru un apartament cu două camere.

Ți-ar plăcea să locuiești într-o casă pe unul sau două nivele, cu trei sau patru camere și spațiu din plin pentru întreaga familie? Îți poți imagina ce diferență uriașă ar face prezența unei grădini, pentru copilul tău?

În sfârșit, ar avea câinele sau pisica pe care și-o dorește – sau de ce nu, pe amândoi! S-ar juca în voie în grădina voastră amenajată cu drag. Și-ar face o grămadă de prieteni, într-un cartier în care deja sunt peste 140 de familii – o comunitate frumoasă.

Oferă-i copilului tău:

– aer curat și liniște
– acces la natură și spații de joacă
– o grădină doar pentru jocurile lui
– animăluțele pe care și le dorește
– intimitate și spațiu, în noua voastră casă
– grădiniță modernă, în cartier.

Noi îți oferim tot ajutorul de care ai nevoie – consiliere financiară și modalități de plată foarte flexibile, pentru ca tu și familia ta să vă îndepliniți cel mai mare vis: o viață împlinită, la casă.

Sus